02 / 05 / 2024

alfemo imob

alfemo imob

Fonksiyonel, özgün, şehirli ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Alfemo’nun fuarda sergilediği koleksiyonlardan 3’ü, İMOB Tasarım Yarışması’nda ödüle layık görüldü

Alfemo, İMOB'da yeni tasarımlarını tanıtacak!

2013 yılına iddialı giren Alfemo Mobilya, yeni tasarımlarını İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıtacak. Alfemo 2012 yılında Avrupa Kalite Ödülü aldı...

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13. İMOB Fuarı kapılarını açtı!

İstanbul Valisi Şahin: "Fuara 150 bin civarında katılımcı bekleniyor. İstanbul'da bu rakamlara alıştık, artık daha fazlasını bekliyoruz" dedi.

alfemo imob Haberi

alfemo imob

29 Ocak’ta başlayan ve 2 Şubat’ta sona erecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İMOB) 2. Günü akşamı gerçekleşen Tasarım Yarışması Ödül Töreni’nde Alfemo, TV ünitesine şömineyi entegre ettiği Vincenza yaşam ünitesi ile Aksesuar dalında 1’inci olurken, Escuda yatak odası ile yatak odası dalında ve Admiral Genç Odası ile Genç Odaları dalınca iki adet 2’incilik ödülünün sahibi oldu.


3 ödül alarak rekor düzeyde bir başarı elde eden Alfemo’nun 2. Hall B200 numaralı standı, fuarın ilk gününden beri yoğun ilgi gördü. 

Retro 70’s, Pietra, Escuda, Vincenza, Legno ve Artella isimli yeni ürün gruplarını ilk kez İMOB’da tanıtan Alfemo, fuarın en sıradışı ürün gruplarının sahibi oldu. 


Fuara katılan firmaların yenilikçi tasarımlarının yarıştığı organizasyonda, en iyi tasarımlar mobilya dünyasının önemli isimlerinin oylarıyla seçiliyor. Yarışma, yemek odası, oturma...