06 / 07 / 2024

Alfemo Milano

Alfemo Milano

Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Alfemo Milano Haberi

Alfemo Milano

Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alfemo,  profesyonel ziyaretçileri dünyaca ünlü pek çok markayla aynı platformda buluşturan Milano Mobilya Fuarına hem koleksiyonlarını tanıtan ana standı hem de genç ve çocuk mobilya markası Kids&Teens’e özel standı ile bu yıl 3. kez katıldı. Yurtdışından bir çok önemli ismin ziyaret ettiği Alfemo standı büyük ilgi gördü.


Bir Türk Markası olarak fuarda ülkemizi başarı ile temsil eden Alfemo’nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu konuyla ilgili olarak: “Bu yıl 3. kez katıldığımız fuarı başarı ile tamamladık ve 5 yeni anlaşmaya imza attık Mobilya endüstrisi ve markalarının en kıymetli vitrini olarak kabul ettiğimiz Milano’da ürünlerimizin kabul görmesi, tasarımlarımızın beğenilmesi bizi oldukça memnun etti. Bugün geldiğimiz noktada Türk tasarımlarının da dünya ölçeğinde söz sahibi olabileceğini göstermiş...