07 / 05 / 2024

Alfemo mobilya 2015

Alfemo mobilya 2015

Her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo, ürün portföyüne dahil ettiği "teknolojik mobilyalarla" da fark oluşturmaya başladı.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

13. Konya İnşaat Fuarı için İzmir'de toplanıldı!

Konya’da gerçekleştirilecek olan 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı için İzmir de yaşayan Konyalılar Alfemo Mobilya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Alfemo'ya onur ödülü!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, tasarımın sektörün gelişimi için en önemli lokomotif güç olduğu bilinciyle bu yönde yapılan faaliyetleri ve genç tasarımcıları desteklemeyi; misyonunun bir parçası olarak görmektedir.

Alfemo mobilya 2015 Haberi

Alfemo mobilya 2015

Alfemo Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ve uluslararası pazarlarda mobilya sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan şirket, ileri teknolojinin her geçen gün hayatın akışına daha fazla dahil olduğu bu dönemde Ar-Ge ve tasarıma yaptığı yatırımlarla, tüketiciye, yaşam alanlarını "akıllı" hale getiren, teknolojik ürünlerle entegre çalışan ve böylece hayatı kolaylaştıran mobilya seçenekleri sunuyor.


Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, ileri teknolojinin hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilediğini belirterek, yaşamın odak noktası olan evlerin ve dolayısıyla mobilyaların bu akışa ayak uydurmamasının düşünülemeyeceğini vurguladı.


Bu bakış açısından aldıkları ilhamla 2013 yılı itibarıyla teknolojik cihazlarla entegrasyonu olan ve bu sayede evde hayatı hem daha kolay, hem daha eğlenceli hale getirecek tasarımlar üzerine çalışmaya başladıklarını bildiren Zoral, "Aynı doğrultuda...