13 / 05 / 2024

alfemo mobilya ödül aldı

alfemo mobilya ödül aldı

5. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde bu yıl Alfemo Mobilya, Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı. Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, ödülü World Consumer Academy’nin Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun elinden aldı...

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Çilek, ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı!

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya verimlilik ödülü aldı!

Çilek,27 Nisan 2015 Pazartesi günü Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapılan ödül töreninde “Kanban Sistemi ile Üretim İşleyişinin Sağlanması Projesi” ile birinciliğe layık görüldü.

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Mobilya için fikri olan gence 10 bin lira ödül!

Mobilya için fikri olan gence 10 bin lira ödül verilecek. Mobilya sektörü genç beyinlerin projelerini, fabrikalarda işleyerek ihraç edecek. Bu kapsamda düzenlenen yarışmada birinci gelen gence de 10 bin TL ödül verilecek.

alfemo mobilya ödül aldı Haberi

alfemo mobilya ödül aldı

13-15 Aralık 2012 tarihinde World Consumer Academy World (Dünya Tüketici Akademisi) tarafından Hollanda Amsterdam'da gerçekleşen 5. International Europe Quality Summit (5. Uluslararası Kalite Zirvesi), kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan Ar-Ge’nin önemini konuşmak için Amsterdam'da toplandı.

2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nü Alfemo Mobilya adına alan Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Türkiye’den çok başarılı kurumların ödüle layık görüldüğünü söyleyerek, “Ödül alan tek mobilya markası ise biziz. Mobilya, zor bir sektördür. Bu alanda başarıyı yakalamak için iyi bir üretim teknolojisi, tasarım bilgisi ve en önemlisi emek gerekmektedir. Biz Ar-Ge’ye ve kaliteye çok fazla yatırım yapıyor ve işimizi severek yapıyoruz, bu ödül de bunun bir neticesi. Bunun yanı sıra Modern ve fonksiyonel mobilya üretiyoruz. Bunun için de şehirli ve batılı bakış...