19 / 05 / 2024

Alfemodan Mobilya kampanyası

Alfemodan Mobilya kampanyası

Alfemo, Mart ayına özel yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. ''Alfemo Tarzında Yaşa '' sloganıyla lansmanı yapılan kampanyada tüketiciler, ilk ürünü ise yüzde 50 indirimle satın alabilecekler.

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Kanepeleri yenileme zamanı! Mudo Mobilya’da yüzde 40 indirim! İşte 28 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo’dan mobilyalarda kış fırsatı, seçili mobilya ürünlerinde yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Kampanyada kanepeden konsola, sehpadan bar dolabına, mutfak masasından kitaplığa bir çok ürün indirimli fiyatlarla sunuluyor.

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

A101'de mobilya kampanyası devam ediyor! İşte A101 18 Mart 2022 Mobilya fiyat listesi...

A101 online market uygulamasından uygun fiyatlı mobilyaları satışa sundu. Peki kampanyalı mobilyalar kaç TL? İşte A101 mobilya fiyat listesi...

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Ashley Furniture'un Back To School indirim kampanyası başladı!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; okul sezonu başlarken “Back To School” sloganıyla çocuklarını sevindirmek isteyen ailelere özel indirim kampanyası başlatıyor…

Evgör Mobilya’dan Sevgililer Günü kampanyası!

Evgör Mobilya’nın “aşk, havalara uçuruyor” temalı 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasında, yeni evlenecek ya da evini yenileyecek çiftlere, balonla Kapadokya turu hediye ediliyor.

Alfemodan Mobilya kampanyası Haberi

Alfemodan Mobilya kampanyası

Kampanyaya şirketin tüm koleksiyonu dahil. Verilen bilgiye göre ayrıca, Maximum Card'a 1 peşin 9 taksit fırsatı sunuluyor. Şirket İzmir Torbalı'da 60 bin metrekaresi kapalı toplam 200 bin metrekare alanda çeşitli mobilyalar...