03 / 05 / 2024

algida konya üretim

algida konya üretim

Algida'nın Türkiye'deki ikinci fabrikası Konya'da üretime başladı. Unilever'in Çorlu'daki fabrikasını tamamlayacak olan Konya'daki tesis, tüm dünyada Unilever'in 35'inci dondurma üretim merkezi olma özelliğini de taşıyor.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek.

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

TOKİ Konya Ahırlı'da 121 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ahırlı projesinin ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Konya Karapınar projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Konya Hotamış İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a bağlı Hotamış Mahallesi’nde hayata geçirilen Hotamış İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır.

Konya Karatay'da 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli, Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 20 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ'den Konya'ya 878 konut!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 878 adet konut inşa edecek.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü 2018'de açılacak!

Konya'da 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü'nün 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor. Kampüs, iki bloktan oluşuyor.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya'da kırsalda yapılaşma kolaylaştırılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası’nın ardından kırsal yerleşim alanlarında yapılaşmanın kolaylaşmasını, üretim ve kırsal yaşamın desteklenmesini sağlayacak çalışmaları hayata geçiriyor.

Akınsoft Konya'da insansı robot üretim fabrikası kuruyor!

KONYA'da daha önce 3 insansı robot üreten ve daha sonra bu sistemi geliştirip 'Ada' adıyla garsonluk yapabilen 3 robot daha üreten bilgisayar yazılım programı şirketi Akınsoft, Türkiye'nin ilk insansı robot üretim fabrikasını kuruyor.

algida konya üretim Haberi

algida konya üretim
Algida'nın Türkiye'deki ikinci fabrikası Konya'da üretime başladı. Unilever'in Çorlu'daki fabrikasını tamamlayacak olan Konya'daki tesis, tüm dünyada Unilever'in 35'inci dondurma üretim merkezi olma özelliğini taşıyor.
Algida, geçtiğimiz yıl temeli atılan ve 95 milyon Euro üzerinde yatırım yaptığı Türkiye'deki ikinci dondurma fabrikasını faaliyete geçirdi.
Dondurma pazannda yüzde 70'in üzerinde paya sahip olan Algida'nın Türkiye'deki ikinci fabrikası Konya'da üretime başladı. Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika, Unilever'in Çorlu'daki fabrikasını tamamlayan bir tesis olacak. Konya Fabrikası, tüm dünyada Unilever'in 35'inci dondurma üretim tesisi olma özelliğini taşıyor.

GELECEĞİN FABRİKASI KONYA'DA KURULUYOR

Unilever Gıda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, "Bu fabrika yatınmının genel olarak Türkiye ekonomisine önemli bir katkı olmasını umuyoruz. İnanıyorum ki Algida Konya Fabrikası, gerek modem altyapısı ve ileri teknoloji donanımı, gerekse LEED sertifikası hedefiyle...