07 / 05 / 2024

Algün İnşaat düzce projeleri

Algün İnşaat düzce projeleri

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, Düzce'de 5 yeni proje inşa edecek.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Algün İnşaat'tan Düzce'ye 5 yeni proje!

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, Düzce'de 5 yeni proje inşa edecek.

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reza Hassani ve Harun Reşit Kahriman ortaklığında kuruldu.

ALG CONSTRUCTIONS'tan Düzce'ye 1 milyon TL'lik yatırım!

“A Kalite Yapılar, A Kalite Yaşam, A Kalite Hayat” sloganıyla projeler üreten Algün İnşaat, yeni yatırımlarını ALG CONSCTURCTIONS” markası ile gerçekleştirecek.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaç tarafından kuruldu.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Tuzer tarafından kuruldu.

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulimiti Rouzimaimaiti, Alibek Palvan ve Yusuf Palvan tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

Algün İnşaat düzce projeleri Haberi

Algün İnşaat düzce projeleri

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, ALG Constructions markasıyla Düzce'de beş yeni proje inşa edecek. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, yatay mimari, sağlıklı ve yeşil yaşam alanları ile su temalı beş yeni projeye yaklaşık 1 milyar TL yatırım yapmayı hedeflediklerini söylüyor.

Algün, "Hedefimiz, Düzce'den çıkıp faaliyet gösterdiği sektörde ulusal ve uluslararası platformlarda rekabet eden bir marka olmak"...