04 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon euroluk tekne

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon euroluk tekne

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu: Çiftlik Adası'nı 5 dakikada aldım!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Adem Metan’ın radyo programına konuk oldu. 30 milyon dolara Marmaris'teki Çiftlik Adası'nı satın aldığına değinen Ağaoğlu, "Beğendiğimi 5 dakikada alırım. Orayı ailem için satın aldım. İçinde taş evler var. " diye konuştu.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon Euro'ya yeni tekne satın aldı!

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..

Ali Ağaoğlu Uludağ'da gecikmeli doğum günü partisi verdi!

Ali Ağaoğlu, 3 Mart’taki doğum gününü önceki akşam Uludağ’da kutladı. Sevgilisi Sofia Larina, Moskova’da olduğu için doğum günü kutlamasını erteleyen Ağaoğlu, sevgilisiyle çalan müziğe eşlik edip dans etti.

Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen 3 projesi için hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile görüntülendi!

Ali Ağaoğlu 1.5 ay önce genç sevgilisi Hazal Mesudiyeli'yi bırakıp, eski aşkı Sofia Larin'e dönmüştü. Ali Ağaoğlu ile Hazal Mesudiyeli önceki akşam Bebek Koru Kahve'deydi.

Ali Ağaoğlu, 2014'ün en başarılı iş adamı seçildi!

Akademetre tarafından hazırlanan 2014 yılının En’leri araştırma sonuçlarına göre yılın en başarılı iş adamı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu da En Başarılı Kurum dalında TÜSİAD ile 5'inciliği paylaştı.

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon euroluk tekne Haberi

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon euroluk tekne

TURMEPA'nın, denizlerimiz ve kıyılarımızdaki kirliliği önleme ve biyolojik çeşitliliğini koruma konusunda verdiği mücadeleye katkı sağlamak isteyen Ali Ağaoğlu'nun, kendisine de yeni bir yüzen saray satın aldığını öğrendim... 


MAYIS'TA TESLİM ALACAK 

Garajında 10 milyon liralık 14 'AGA' plakalı aracı olan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu; karada otomobil biriktirirken, denizde de tekne koleksiyonu yapıyor anlaşılan! Çünkü en son üç yıl önce 3.5 milyon Euro'ya, 22.5 metrelik bir tekne alan Ali Bey'in son aldığı yüzen sarayı, tam tamına altıncı teknesi olacakmış.


Ali Bey'in Mayıs ortasında teslim alacağı yeni cicisi, 47 metrelik boyuyla koleksiyonunun en uzun teknesi olacakmış. Ağaoğlu'nun 'AGA 6' adını vereceği konuşulan yeni teknesinin tam fiyatını öğrenemedim ama yurtdışında özel olarak imal edilen ve hiç yakıt ikmali yapmadan İstanbul'dan Amerika'ya gidebilecek özelliklere sahip...