16 / 05 / 2024

ali ağaoğlu çalışanları ile bir araya geldi

ali ağaoğlu çalışanları ile bir araya geldi

Ali Ağaoğlu Uludağ'da açtığı yeni oteli My Mountain'in çalışanları için özel düzenledi. Ağaoğlu otelin 1200 personelliyle bir araya geldi...

Ali Ağaoğlu Bahçelievler'deki arazisini sattı!

Bu hafta gayrimenkul sektöründe gerçekleşen sessiz bir alışveriş kulisi yazacağız. Taraflardan biri Ali Ağaoğlu, diğeri ise Bahattin Demirbilek. Hikayeyi en başından yazalım.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ali Ağaoğlu'nun sözlerine İlber Ortaylı'dan yanıt!

İlber Ortaylı, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun kendisi ile ilgili yaptığı ‘danışmanlık alıyoruz’ yönündeki sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'nun valeyle zor anları!

Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, elini öpmeye çalışan vale yüzünden zor anlar yaşadı.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu ile Duygu Su Gülpınar alışveriş yaptı!

Ali Ağaoğlu, önceki akşam sevgilisi Duygu Su Gülpınar'la İstinyePark'taydı. Ağaoğlu, yemek boyunca esprileriyle sevgilisini güldürdü.

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ali Ağaoğlu: Çiftlik Adası'nı 5 dakikada aldım!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Adem Metan’ın radyo programına konuk oldu. 30 milyon dolara Marmaris'teki Çiftlik Adası'nı satın aldığına değinen Ağaoğlu, "Beğendiğimi 5 dakikada alırım. Orayı ailem için satın aldım. İçinde taş evler var. " diye konuştu.

Ali Ağaoğlu Marmaris'taki adasına yatırım yapacak mı?

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çiftlik Adası'nın, 30 milyon dolara işadamı Ali Ağaoğlu tarafından satın alınmasının yankıları sürüyor. Turizmciler ve emlakçılar bu satışı olumlu karşılıyor.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

ali ağaoğlu çalışanları ile bir araya geldi Haberi

ali ağaoğlu çalışanları ile bir araya geldi

Ali Ağaoğlu Uludağ'da ikincisini açtığı oteli My Mountain'in çalışanlarına motivasyon gecesi düzenledi. Ağaoğlu, çekiliş yaparak 21 personeline İstanbul’daki My Europe ve My Towerland sitelerinden birer ev hediye etti.  Ayrıca Ağaoğlu gecede çalışanlarının oluşturduğu ’personel yardım fonu’na 3 milyon lira bağışta...