28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma mı açıldı

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma mı açıldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı. Ağaoğlu'nun ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma mı açıldı Haberi

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma mı açıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlattı.


Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyer, 2 Mayıs 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi'nin 4. sayfasında yer alan Ahmet Hakan Coşkun imzalı yazıda, yer alan Ali Ağaoğlu'nun sözleri olduğu iddiasıyla verilen ''Gecelik ilişkilerden hoşlanmam. Hoşlansaydım İstanbul'da kadın kalmazdı'' sözlerine resen soruşturma başlattı.


Ağaoğlu hakkındaki soruşturma ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçunu kapsıyor.


Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!


Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!



AA


Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı


Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle “halkın bir kesimini sosyal sınıf,...