28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu için neden soruşturma başlatıldı

Ali Ağaoğlu için neden soruşturma başlatıldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı. Ağaoğlu'nun ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu'ndan Kuveyt prensesine ilginç cevap!

Ali Ağaoğlu, BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde ilginç açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesini nasıl reddettiğini anlattı.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu referandum için bahse girdi!

Ali Ağaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandumda yüzde 65 "Evet" çıkacağına bahse girdi. Ağaoğlu, bahse girdiği kişilere 7 bin Euro'luk elbise sözü verdi.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ali Ağaoğlu için neden soruşturma başlatıldı Haberi

Ali Ağaoğlu için neden soruşturma başlatıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlattı.


Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyer, 2 Mayıs 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi'nin 4. sayfasında yer alan Ahmet Hakan Coşkun imzalı yazıda, yer alan Ali Ağaoğlu'nun sözleri olduğu iddiasıyla verilen ''Gecelik ilişkilerden hoşlanmam. Hoşlansaydım İstanbul'da kadın kalmazdı'' sözlerine resen soruşturma başlattı.


Ağaoğlu hakkındaki soruşturma ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçunu kapsıyor.


Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!


Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!



AA


Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı


Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle “halkın bir kesimini sosyal sınıf,...