01 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu kan kampanyası

Ali Ağaoğlu kan kampanyası

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu, Hayatına Sahip Çık partisine katıldı!

Duygu Su Gülpınar’ın ev sahipliğini üstlendiği ‘Hayatına Sahip Çık’ sivil toplum hareketine destek olmak amacıyla, bir parti düzenlendi. Gecenin onur konuğu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ydu.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu'na ev hediye etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde kına gecesini yaptığı kızına düğün hediyesini verdi.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi golf!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisinin “Golf” olduğu anlaşıldı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Ekonomiyi çökertmek istedi!

17-25 Fetullahçı yargı darbesinde bir süre gözaltında tutulan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ ile ilgili ilginç iddialarda bulundu

Ali Ağaoğlu kan kampanyası Haberi

Ali Ağaoğlu kan kampanyası

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyasının ilkini şirket merkezinde gerçekleştirdi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da kan verme çadırında kan verdi.


Ali Ağaoğlu, sosyal sorumluluk bilinciyle oluşturulan bu tür kampanyalara herkesin destek olması gerektiğini belirterek , "Ağaoğlu olarak ülkemizin çok önemli gördüğümüz bir kampanyanın startını verdik. Ülkemizdeki düzenli kan bağışçı sayısını artırmak amacıyla düzenlediğimiz bu kampanya ile farkındalık yaratmak istiyoruz. Önemli olan bir defaya mahsus kan bağışlamak değil, düzenli bağışçı sayısını kalıcı biçimde artırmak." diye konuştu.


Kan bağışı yaparken duygularını aktaran Ağaoğlu, kan vermenin çok güzel bir duygu olduğunu, kanın ihtiyacı olan 3 kişiye hayat vereceğini, belki can kurtaracağını söyledi.


Ağaoğlu, "Bir sefer değil bunu sürekli hale getirmeliyiz. Ağaoğlu çok geniş bir aile....