02 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu larina

Ali Ağaoğlu larina

Hazal Mesudiyeli’yle birlikteyken eski aşkı Sophia Larina’ya dönen Ali Ağaoğlu, şubat sonu yine soluğu Mesudiyeli’nin yanında almıştı..

Ali Ağaoğlu ve küçük oğlu Ali Ege Bebek'te bir araya geldi!

34 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile Rus Sofie Larina arasında mekik dokuyan işadamı Ali Ağaoğlu’nun hızına yetişilmiyor. Ağaoğlu en küçük çocuğu Ali Ege ve Annesi Petek Ertüre ile buluştu..

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu şoför kullanmıyor!

Ali Ağaoğlu önceki akşam Rus sevgilisi Sophia Larina ve bir arkadaşıyla birlikte İstinye Park'ta bulunan Emporio - Armani Restoran'da akşam yemeği yedi..

Ali Ağaoğlu Uludağ'da gecikmeli doğum günü partisi verdi!

Ali Ağaoğlu, 3 Mart’taki doğum gününü önceki akşam Uludağ’da kutladı. Sevgilisi Sofia Larina, Moskova’da olduğu için doğum günü kutlamasını erteleyen Ağaoğlu, sevgilisiyle çalan müziğe eşlik edip dans etti.

Ali Ağaoğlu: Kadınlar en değerli varlığımız!

Hazal Mesudiyeli’yle birlikteyken eski aşkı Sophia Larina’ya dönen Ali Ağaoğlu, şubat sonu yine soluğu Mesudiyeli’nin yanında almıştı..

Ali Ağaoğlu'ndan boy farkına pratik çözüm!

Ali Ağaoğlu, yeni barıştığı sevgilisi Sophia Larina için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Taksim’deki bir restoranı kapatan işadamı, 25 yaşına basan sevgilisine zümrüt taşlı takı hediye etti

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile yollarını ayırdı; eski sevgilisine döndü.Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi.

Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına Sofia Larina ile geldi!

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı. Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına sevgilisi ile geldi...

Sophia Larina, Ali Ağaoğlu'na çikolata alırken görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu'nun Rus sevgilisi Sophia Larina, önceki gün İstinye Park'ta objektiflere takıldı

Ali Ağaoğlu, My Club'ta parti düzenledi!

İşadamı Ali Ağaoğlu, My Club'ta bir parti düzenledi. Ağaoğlu'nun yanında Rus aşkı Sophia Larina'da vardı

Ali Ağaoğlu yeni sevgilisi Sophia Larina ile Kanyon AVM'deydi!

İşadamı Ali Ağaoğlu, yeni sevgilisi Sophia Larina ile Kanyon'daydı

Ali Ağaoğlu ve Sophia Larina maskeli baloya katıldı!

Uzun zamandır birlikte olduğu Petek Ertüre'den ayrılıp eski sevgilisi Sophia Larina'ya dönen Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinye Park'taydı

Ali Ağaoğlu larina Haberi

Ali Ağaoğlu larina

Hazal Mesudiyeli’yle birlikteyken eski aşkı Sophia Larina’ya dönen Ali Ağaoğlu, şubat sonu yine soluğu Mesudiyeli’nin yanında almıştı.Önceki gün Ülker Sports Arena’daki Volkan Konak konserine yine Larina ile gelen Ağaoğlu, “Kadınlar en değerli varlığımız”...