02 / 05 / 2024

ali ağaoğlu my home maslak kampanya

ali ağaoğlu my home maslak kampanya

Büyük Ağaoğlu kampanyası "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin!" sloganıyla tanıtılıyor. Kampanya kapsamında yer alan projelerde teslimler hemen yapılıyor ve 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu üçüncü kez dede oldu. Ağaoğlu torununa, Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden villa hediye etti.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Dönerci Ali Usta, Ağaoğlu My Prestige'de şube açtı!

İsanbul'un lezzet duraklarından Dönerci Ali Usta, dördüncü şubesini Ataşehir'deki Ağaoğlu My Prestige'de açtı. Ali Ağaoğlu ise bir başarı hikayesine imza atan Dönerci Ali Usta'yı desteklediğini söyledi.

Ağaoğlu My Newwork'te inşaat çalışmaları devam ediyor!

Ali Ağaoğlu’nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena’ya komşu olan ofis projesi My Newwork, yatırımcılar için yeni ve çekici bir fırsat sunuyor.

Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için hayata geçirdiği kampanya devam ediyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına Sofia Larina ile geldi!

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı. Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına sevgilisi ile geldi...

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı. Kampanya kapsamında yer alan Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Kampanya çerçevesinde 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Ağaoğlu My Home Maslak'ta evlerin yarısı satıldı!

17 Aralık'ta 3 gün gözaltında kalan Ağaoğlu, ‘Medyatik olmanın bedelini ödedim’ deyip, ortadan kaybolmuştu. My Home reklamlarıyla geri dönen Ali Ağaoğlu için ‘büyük risk aldı’ denildi. Peki ‘bu riskin’ sonucu ne oldu?..

Ali Ağaoğlu'nun yeni reklam filmi geliyor!

Ali Ağaoğlu'nun My World Europe projesinde kalan son daireler için çekeceği reklam filmi yakında yayında olacak...

ali ağaoğlu my home maslak kampanya Haberi

ali ağaoğlu my home maslak kampanya

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Büyük Ağaoğlu kampanyası"na başladı. Kampanya "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin!" sloganıyla tanıtılıyor ve reklamlarında Ali Ağaoğlu rol alıyor.


Büyük Ağaoğlu kampayası kapsamında"Ağaoğlu My Home Maslak" ve "Ağaoğlu My Towerland" projeleri bulunuyor. Kampanyaya göre 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Şu şekilde ödeme yapılıyor;


-Toplam bedelin yüzde 50'si peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım için 50 ay vade farksız firma bünyesinde vade yapılıyor.

-Toplam bedelin yüzde 10'u peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım banka kredisi ile, kalan yüzde 40'lık kısım fazisiz ara ödeme şeklinde ödeniyor. 


Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamında yer alan My Towerland projesindeki 2 oda 1 salon daireler 697 bin TL'den, My Home Maslak projesindeki daireler ise 527 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Tel: 444 6 777

Web:...