05 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu şart

Ali Ağaoğlu şart

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de inşaat yapmayacak!

Ağaoğlu, sadece yurtdışında iş yapacağını açıkladı. Ağaoğlu’nu yıldıran güç ise ‘bürokrasi. ’Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. " dedi.

Ali Ağaoğlu: Küresel ekonomideki dalgalanma maliyetleri artırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatlarındaki artışla ilgili, "Müteahhitler hem kur hem de maliyet artışından gelen yükü fiyatlarına yansıtmaya başladılar. Yansıtmak durumundalardı da" dedi.

Ali Ağaoğlu: Kur artışını olumlu görüyorum!

Dolarda son zamanlarda yaşanan artış bir çok sanayiciyi tedirgin ederken Ali Ağaoğlu'ndan ilginç bir çıkış geldi: Ben olumlu görüyorum...

Ali Ağaoğlu: Maliyetler yükseldi konuta zam yolda!

EKONOMİ Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu. Ağaoğlu, konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu: Konutta fiyatlar yüzde 20 artacak!

360 ekranlarında yayınlanan 'Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut almayı düşünenlere tavsiyelerde bulundu. Ali Ağaoğlu konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarında yüzde 20 artış yaşanacak!

360 ekranlarında yayınlanan 'Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut almayı düşünenlere tavsiyelerde bulundu. Ali Ağaoğlu konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu: Konuta yüzde 20'ye yakın zam yolda!

Ali Ağaoğlu, önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın bir fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu...

İnşaat alanını 8 kat artırmak isteyen Ali Ağaoğlu'na izin verilmedi!

Ali Ağaoğlu'nun 1.5 yıl önce gazetelerde ilanla duyurduğu İstanbul Çekmeköy'deki 15 arazisinden biri olan 67 bin 513 metrekarelik arazisiyle ilgili istediği plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından redded

Savcılıktan Ali Ağaoğlu kararı!

İstanbul merkezli operasyonda, iş adamı Ali Ağaoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul merkezli operasyonda, savcılıktaki işlemleri tamamlanan 50 kişiden 35'i, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi...

Ali Ağaoğlu şart Haberi

Ali Ağaoğlu şart

Hafta sonu; referandumda yüzde 65 evet çıkacağını, çıkmaması durumunda iddiaya girdiği 26 kişiye, iç çamaşırından çorabına kadar Tom Ford'dan giydireceğini belirten Ali Ağaoğlu ile karşılaştım. Ali Bey'e iddia borçlarını ödeyip ödemediğini sordum. Daha referandum akşamı saat 21.00'de Tom Ford markasını satan iki farklı büyük mağazaya 26 kişinin isim listesini yollatmış. Yalnız mağazalara bir de şart koşmuş! "Baştan ayağa donanacak olanlar, donlarını da alacaklar. Eğer donlarını almazlarsa hiçbir şeyi vermeyin" diye talimatta bulunmuş! Ali Ağaoğlu farklı bir kişilik vesselam!



Bülent...