08 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu yılbaşı tatili

Ali Ağaoğlu yılbaşı tatili

İşadamı Ali Ağaoğlu, 2013 yılında Türkiye'nin yaşadığı birkaç sıkıntı olduğunu belirterek, "İnşallah 2014, 2013 yılını aratmaz" dedi. Uludağ'da sahibi olduğu otelde 2014 yılına ilişkin beklentilerini gazetecilerle paylaştı...

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için hayata geçirdiği kampanya devam ediyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu: 50 ay sıfır faiz kampanyamız büyük ilgi gördü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu Kampanyası' nın oldukça ilgi gördüğünü belirtirken, konut almak isteyenleri satış ofislerine beklediklerini söyledi..

Ali Ağaoğlu: Maliyetler yükseldi konuta zam yolda!

EKONOMİ Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu. Ağaoğlu, konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu yılbaşı tatili Haberi

Ali Ağaoğlu yılbaşı tatili


İşadamı Ali Ağaoğlu, 2013 yılında Türkiye'nin yaşadığı birkaç sıkıntı olduğunu belirterek, "İnşallah 2014, 2013 yılını aratmaz" dedi.


Ağaoğlu, eşi Semra, kızı Sena ve oğlu Alican Ağaoğlu ile geldiği, Uludağ'da sahibi olduğu otelde 2014 yılına ilişkin beklentilerini gazetecilerle paylaştı.


Yeni yılın başta Türkiye'ye, insanlığa ve dünyaya barış getirmesini dileyen belirten Ağaoğlu, "İnşallah 2014, 2013 yılını aratmaz. Özellikle 2013’te Türkiye’nin yaşamış olduğu birkaç sıkıntı var. İnşallah 2014 daha huzurlu, daha uzlaşma ve anlayış içinde geçer diye umuyorum ve diliyorum" diye konuştu.


Ali Ağaoğlu, bir gazetecinin, "2013 yılının son bölümünde sizin yaşadığınız bazı sıkıntılar var. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:


"2013 özellikle Gezi olaylarından başlayan toplumsal olarak stresli bir yıl oldu. Bizim millet olarak çok büyük hasletlerimiz, özelliklerimiz var. Ama en büyük...