13 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlunun açıklaması

Ali Ağaoğlunun açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, doların son günlerdeki seyriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Finans Cafe Programına konuk olan Ağaoğlu, "Ucuz döviz Türkiyenin başına her zaman bela olmuştur...

Ali Ağaoğlu'ndan 'Tektaş Rekoru' açıklaması!

Medyada yer alan “Tektaş Rekoru” başlıklı haberlerle ilgili olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan açıklama geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, "Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Başkanın şike sürecindeki dik duruşu bu operasyonun en büyük sebeplerinden biridir" dedi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, " Ne zaman gitsem, istediğim kadar para veriyor " dediği ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Hacıosmanoğlu'nun iddiasına şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi...

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye Cartier marka bilezik hediye etti!

Eski hayat arkadaşı ve oğlunun annesi Petek Ertüre'nin doğum gününe sürpriz bir baskın yapan işadamı Ali Ağaoğlu, genç kadınla karşılıklı göbek attı. Ağaoğlu Ertüre’ye Cartier marka bir bilezik hediye etti...

Ali Ağaoğlu'dan Battal İlgezdi'ye Kılıçdaroğlu cevabı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, dün yaptığı, 'Kılıçdaroğlu benden özür diledi' açıklamasının CHP tarafından yalanmasıyla ilgili olarak, "Söyleyeceğimi söyledim. Lafımın arkasındayım. "Siyasetçi olmak zordur. Başkanın dediği doğrudur" dedi.

Ali Ağaoğlu'dan TÜRGEV'e arazi bağışı açıklaması!

17 Aralık siyaseti dizayn operasyonunda gözaltına alınan ve hakkında bazı işlerinin yürütülmesi karşılığında TÜRGEV'e arsa bağışladığı iddiaları ortaya atılan işadamı Ali Ağaoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu...

Ali Ağaoğlu, Alarko'nun Ortaköy arazisiyle ilgili açıklama yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ortaköy'de yer alan Alarko arazisi ile ilgili basın açıklaması yaptı...

Ali Ağaoğlu, Habertürk'e basın açıklamasıyla cevap verdi!

Ali Ağaoğlu ve Fatih Altaylı arasındaki tartışma yeniden alevlendi. Ağaoğlu, Habertürk'te kendisi ve şirketi hakkında yayınlanan haberler hakkında basın açıklaması yaptı

Ali Ağaoğlunun açıklaması Haberi

Ali Ağaoğlunun açıklaması

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, doların 2 lira olmasının lehimize olacağını iddia ederek çok ilginç bir yorumda bulundu.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, doların son günlerdeki seyriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Finans Cafe Programına konuk olan Ağaoğlu, "Ucuz döviz Türkiyenin başına her zaman bela olmuştur. Özellikle cari açığın yüksek olduğu dönemde ucuz dolar Türk ekonomisinin her zaman önünde olan bir riskti" dedi.


Paniğe neden olacak bir gelişme görmüyorum" diyen Ağaoğlu, "Hatta doların 2 liranın biraz üzerinde olması uzun vadede Türkiye'nin lehine diye düşünüyorum. Cari açığı rahatlatır" dedi. Döviz piyasasındaki asıl sorunun kurun oynak seyretmesi olduğunu belirten Ağaoğlu, "İnsanlar karanlıktan niye korkar? Önünü göremediği için korkar. Bu şekilde aşırı oynaklık tabii ki insanları tedirgin ediyor" şeklinde konuştu. Türk ekonomisinin üretim kabiliyeti olan...