04 / 05 / 2024

ali ağaoğlunun adı ne

ali ağaoğlunun adı ne

Ali Ağaoğlu'nun son zamanlarda en büyük keyfi Petek Ertüre'den dünyaya gelen oğlu Ali Ege'yle bolca vakit geçirmek. Ağaoğlu'nun ilgisinden hayli hoşlanan Petek Ertüre'nin büyük korkusu Ali Ege'ye nazar değmesi.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu'nun valeyle zor anları!

Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, elini öpmeye çalışan vale yüzünden zor anlar yaşadı.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni aşkı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam Bebek’te bir mekandaydı. Ağaoğlu’nun yanında esmer bir güzel vardı. Muhabirler “Yanınızdaki hanımefendinin adı ne?” diye sorunca “Adı bende saklı çocuklar” yanıtını verdi

İşte Ali Ağaoğlu'nun Boğaz'daki köşkü!

İnşaat dünyasının ünlü ismi Ali Ağaoğlu, gönlünde yatan evi buldu. Kuruçeşme'den Ulus'a uzanan bir koruyla çevrili olan köşküne yerleşen Ağaoğlu, "İlk görüşte aşık oldum. Yalıda da yaşadım ama bu ev farklı" diyor..

Ali Ağaoğlu İcra Kurulu Oluşturuyor!

Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Önder Halisdemir Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma için "Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz" dedi.

Ali Ağaoğlu, 2014'ün en başarılı iş adamı seçildi!

Akademetre tarafından hazırlanan 2014 yılının En’leri araştırma sonuçlarına göre yılın en başarılı iş adamı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu da En Başarılı Kurum dalında TÜSİAD ile 5'inciliği paylaştı.

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi...

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi.

ali ağaoğlunun adı ne Haberi

ali ağaoğlunun adı ne
İş Adamı Ali Ağaoğlu'nun en büyük keyfi çocuklarıyla birlikte vakit geçirmek. Son olarak sevgilisi Petek Ertüre'den 5. çocuğu Ali Ege dünyaya gelen iş adamı oğluyla bir araya geldiği zaman kendinden geçiyor. Ağaoğlu'nun ilgisinden hayli hoşlanan Petek Ertüre'nin büyük korkusu Ali Ege'ye nazar...