05 / 05 / 2024

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Fakültesine dönüştürüldü. 1 Milyon 800 TL'ye mal olan 16 derslikli İmamhatip Ortaokulu yapımı tamamlanarak bu dönem öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Turizm sektöründe kira ödeyen işletmelerin yüzde 95'i faaliyetlerini durdurdu!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken, turizm sektörünün koronavirüsten olumsuz etkilendiğini belirterek, kira ödeyerek faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 95'inin faaliyetlerini durdurduğunu belirtti...

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Şahap, Naqıbullah  Muhammad Omar, Samıullah Samkanay, Qudratullah Rahmatı ve Abdul Azız Ghulamhossaını ortaklığında kuruldu.

Ali Akkanat ile Kamil Akkanat yeni şirket kurdu!

Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 112 milyon 544 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ali Akkanat, Kamil Akkanat ve Feride Akkanat ortaklığında kuruldu.

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Haberi

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Fakültesine dönüştürüldü. 24 derslikli Gazi Ortaokulu inşaatı için 2 Milyon TL ödenek ayrıldı ve bu dönem hizmete girdi. 2013 yılında yatırım programına alınan 16 derslik ve 200 kişilik öğrenci yurdu olan Sağlık Meslek Lisesi için 4.150 trilyon ödenek aktarıldı. Yapımı tamamlandı ve hizmete açıldı.2011 Yılında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılması kararlaştırılan Engelliler Okulu hayırsever iş adamımız Kamil Akkanat tarafından yaptırıldı. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi olarak 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde hizmete girdi. 

Okulun iç donanımı için Bakanlıktan ilk etapta 90 BİN TL ödenek aktarıldı. 


Anadolu Adalet Meslek Lisesi 2013 2014 eğitim öğretim yılında Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde öğrenci almaya başladı. Beyşehir Ali Akkanat İlkokulunun bakım ve onarımı yapıldı. 


Gazi İlköğretim Okulu bakım onarımı için...