05 / 05 / 2024

Ali Ayhan Gürsoylu

Ali Ayhan Gürsoylu

GO Yapı Teknik Anonim Şirketi, Uğur Odabaşı, Ali Ayhan Gürsoylu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Muratpaşa Caddesi, Nurtaş İş Merkezi'nde kuruldu.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde tapular devrediliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent Evleri'nde tapu devrinin başladığını belirtti. İşte Ali Kurt'un o açıklaması...

Kiralar bu şekilde düşer: 1 yıldan sonra ev sahibi kontratı feshedebilmeli!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan resmi rakamlara göre konutta fiyat artış hızı yavaşladı. Peki konutta fiyatlar neden düşmüyor? Prof. Dr. Ali İhsan Göker, X sosyal medya hesabından çözüm önerisini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konutta arz artmazsa kiraların düşmesi hayal: Ek vergi derde deva olmaz!

Birden çok evi olanlara ek vergi önerisi sosyal medyada gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Ali İhsan Göker, konuya ilişkin bir paylaşım yaptı ve 'Derde deva olmaz' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Emeklilerden kira isyanı!

Emekli Meclisleri Sendikası’nın kurucuları arasında yer alan Avukat Ali Ersin Gür, emekli maaşlarının kira ödemeye bile yetmediğini belirterek önemli açıklamalar yaptı. Ali Ersin Gür açıklamasında “Emekliler açlıkla sınanıyor” diye konuştu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

Gns57 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gns57 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Güneş tarafından kuruldu.

İş dünyasının acı kaybı! Ünlü holdingin kurucusu vefat etti

Tekfen Holding’in kurucu ortaklarından Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti. TÜSİAD ve DEİK’in de kuruluşunda yer alan Gökyiğit, Türki Cumhuriyetler ile ilişkilerin güçlendirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Aksakal’ lakabıyla onurlandırılmıştı.

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Ali Ayhan Gürsoylu Haberi

Ali Ayhan Gürsoylu


GO Yapı Teknik Anonim Şirketi, Uğur Odabaşı, Ali Ayhan Gürsoylu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu.


GO Yapı Teknik Anonim Şirketi iş konusu; a-İnşaat taahhüt, yapı ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...