03 / 05 / 2024

ali babacan değerlendirme

ali babacan değerlendirme

Ali Babacan 5. Uluslararası İstanbul Finans Zirvesi’nin sabah oturumunda soruları yanıtladı. Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı geldi. Babacan, inşaat sektöründe bir gecede, bir kalem değişikliğiyle oluşan "ölçüsüz rantlara" dikkat çekti.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Emlak İstimlak Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği taslağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Çevre Kanununa dayanılarak hazırlanan Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği taslağı yürürlüğe girmesi için Bakanlık çalışmaları devam ediyor.

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Via GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada halka arz fiyatı değerlendirme raporu yayınlandı.

Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporunu yayınladı.

Antalya Boğacay Projesi'ni değerlendirme toplantısı yapıldı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, Antalya Boğaçay üzerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Boğaçay Projesi kapsamında değerlendirme toplantısı için Antalya'ya geldi.

Müteahhitlik karnelerinin 2016 yılı değerlendirme kat sayıları açıklandı!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2016 yılı değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

ali babacan değerlendirme Haberi

ali babacan değerlendirme

Babacan 5. Uluslararası İstanbul Finans Zirvesi’nin sabah oturumunda soruları yanıtlarken, inşaat sektörünü destekledikleri ve önemli bir sektör olduğunu belirterek, "Hatta gelişmiş ülkelerde bile milli gelirin yüzde 8’i inşaat sektöründe gelir" dedi. Babacan, inşaat sektörünün düzenleme ve denetleme içinde çalışması gerektiğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:


ÖLÇÜSÜZ RANTLAR

"Bir de çok kısa vadeli küçük kalem oynatmalarla oluşan ölçüsüz rantlar var. Bu ölçüsüz  rantların oluşmasıyla ilgili bizim eleştirilerimiz var. Bu ölçüsüz rantların daha kontrollü, fırsat eştliğine dayanan ve şeffaf bir şekilde yönetilmesi gerekiyor. ’Hangi sektöre yatırım yapayım’ dediğinde yatırımcılarımız kararlarını daha sıhatli bir şekilde verebilsinler. Aksi halde çok kolay; bir gecede bir kalem değişikliğiyle, mevzuat değişikliğiyle sağlanan rantların söz konusu olduğu bir alan varken, ister istemez sanayi gibi uzun vadeli gerçekten çok emek...