05 / 05 / 2024

Ali Çalış kimdir

Ali Çalış kimdir

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çalış görevinden istifa etti. Ali Çalış'ın yerine Mahmut Sülayman Güven atandı.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ali Kuralkan kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Kuralkan hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi şirketlere görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor? İşte Ali Kuralkan ile ilgili merak edilenler...

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Çalış kimdir Haberi

Ali Çalış kimdir

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye istifası hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çalış görevinden istifaen ayrıldı. Kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Mahmut Sülayman Güven'in atanmasına karar verildi.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali ÇALIŞ görevinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Sayın Mahmut Sülayman GÜVEN'in atanmasına karar...