05 / 05 / 2024

Ali Cengiz

Ali Cengiz

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Han Geçer ve Ali Cengiz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, H.Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Bursa'da 50 milyonluk arsa vurgunu!

Bursa'da dolandırıcılar, kimliğini ele geçirdikleri Mehmet Ali Cengiz'den (75) 50 milyon lira değerine sahip 4 ayrı arazi dolandırarak aldılar.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu'ndan kadın derneğine 20 bin TL!

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile referandum iddiasına giren Ali Ağaoğlu iddiayı kaybetmişti. Semercioğlu, Ağaoğlu'ndan iddiadan kazandığı takım elbise yerine kadın derneğine bağış yapmasını isteyince, Ağaoğlu da kadın derneği hesabına 20 bin lira yatırdı...

FETÖ, TMSF’ye devredilen şirketler için harekete geçti!

FETÖ’nün bir Ali Cengiz oyunu daha ortaya çıktı. ABD’deki yabancı işadamlarına şirket kurduran örgüt üyeleri, TMSF’ye devredilen firmaları yeniden almak için harekete geçti. Yurtdışında toplanan himmet paralarının bu alımlarda kullanılması düşünülüyor.

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Manisa'daki Ali Baba Türbesi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde bulunan Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışmasını tamamladı. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Han Geçer ve Ali Cengiz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, H.Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halis Tilaver ve Maruf Tilaver ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu yenileniyor!

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı MHFli Cengiz Ergün, Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yıkılıp, altına 410 araçlık otoparkla yeniden yapılması projesini Vali Erdoğan Bektaş'a tanıttı.

Ali Rıza Çevik Okulu ve yer altı otoparkı projesine 2015 sonunda başlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ali Rıza Çevik Okulu ve Yer altı Otoparkı Öneri Projesi konusunda Vali Erdoğan Bektaş ile bir araya geldi.

Ali Cengiz Haberi

Ali Cengiz

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Han Geçer ve Ali Cengiz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, H.Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TAŞIMACILIK -Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. -Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek. -Yurt içinde ve...