30 / 04 / 2024

Ali Çetin kim

Ali Çetin kim

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Fatih'de Ali Çetin ve Taufik Hıdayat Sukenı ortaklığında kuruldu.

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

İnvesta Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvesta Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Ali Baba Restoran, Ankara’da şube açacak!

Amerika’daki Ali Baba Restoran, bu yıl sonuna kadar Ankara’da şube açacak. Manhattan’daki restoranın sahibi Doğan, ortağı Akçetin ile birlikte yapmayı planladıkları restoran yatırımı ile öncü olmak istediklerini belirtti.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Hatay Kırıkhan'a kültür merkezi yapılacak!

Ali Çetin kuyu Kırıkhan İlçesinde yıllardır yapılması için çeşitli girişimlerde bulunulan ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen Kültür Merkezi nihayet gerçekleşiyor.

Adana Belediye Evleri'nin maketleri hazır!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşüm projesi olacak" diye Halk Günü'nde müjde verdi. Çetin, "Kim, nerede oturacak daha şimdiden belli, gelin maketi görün" diye halka seslendi.

Enka Mimarlık Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Mimarlık Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Babacan: Bir gecede arsaların değeri farklılaşıyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, belediye meclisleri kararıyla bir arsa ya da projenin değerinin birdenbire farklılaştırılabildiğini ifade etti açıklamalara baktığımızda 'bizden sonra kim ne dedi' diye, tam hedefi on ikiden vurduğumuzu da gösteriyor...

Ali Çetin kim Haberi

Ali Çetin kim

Denizlispor'un resmi maçlara çıkacağı Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları hızla sürüyor. Stadın tadilatı 16 Ağustos’taki futbol sezonunun açılışına yetişmesi bekleniyor. 

Denizli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Denizli Atatürk Stadı inşaatına ilk kepçeyi Denizlispor Başkanı Ali Çetin vurdu. Tadilatın startını kendi kullandığı iş aracının üzerinden veren Çetin, “Stadyumu Süper Lig’in ilk maçına yetiştireceğim” sözünü verdi. 

Denizli Atatürk Stadı’nın, 16 Ağustos’ta açılacak Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarında hazır olması gerekiyor. Seyirci kapasitesinin artırılması için zemini 3 metre 60 santimetre aşağı çekilen statta, koltuk sayısı 3 bin 800 artacak. Ayrıca, stadın inşaatının tamamlanamaması halinde takımın ilk Süper Lig maçlarını komşu il Afyon’da Zafer Stadı’nda oynayacağı iddia...