06 / 05 / 2024

ali danış

ali danış

Ali Danış, "En büyük sorun yangın tertibatında çıkıyor. Yangın merdiveni isteniyor. Biz, 'tamam yapalım' dediğimizde bu sefer Anıtlar Kurulu çoğu bina tarihi olduğundan izin vermiyor" dedi

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Onuk tarafından kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Ali Ören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ali Ören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ören tarafından kuruldu.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Aria Home Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Aria Home Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Alızadehmadanı, Meysam Bahramı ve Ali Bahramı ortaklığında kuruldu. 

Emlak danışmanlığı bundan sonra nasıl olacak?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, emlak danışmanlığının bundan sonra nasıl olacağını, nasıl yapılacağını anlattı...

Kurultay Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurultay Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurultay tarafından kuruldu.

Zovilla Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zovilla Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mustafa Bahrami tarafından kuruldu. 

Tiklagez Group Turizm İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tiklagez Group Turizm İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Köylü tarafından kuruldu.

Beza Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beza Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaynar tarafından kuruldu. 

Ali Çalış, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çalış görevinden istifa etti. Ali Çalış'ın yerine Mahmut Sülayman Güven atandı.

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Esen, Ahmet Baran Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu. 

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sevim tarafından kuruldu.

ali danış Haberi

ali danış


Butik otel ve benzeri ev turizmi yapan yerlere geçtiğimiz ay başlayan denetimler tüm hızıyla sürüyor. Kısa bir süre önce polis ve maliye ekipleri Galata'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bazı apartları kapatmış buralarda kalan turistler eşyalarıyla sokak ortasında bırakılmıştı. Ev turizmi yapan işletmeler, yasa dışı bir iş yapıyormuş gibi bir algı yaratılmasından rahatsız. Çoğunlukla Galata Bölgesi'nde yer alan bu işletmelerin en büyük sorunu ise ruhsat alamamak. 


Ev Turizmi Derneği Başkanı Ali Danış, "İlgili belediyeler konaklama yaptığımız için ruhsat almamız gerektiğini söylüyor. Biz ruhsat alabilmek için 2 yıldır uğraşıyoruz. Ancak geçerli olan mevzuat ev turizmini kapsamıyor"diye konuştu. Danış şöyle devam etti: "En büyük sorun yangın tertibatında çıkıyor. Yangın merpeni isteniyor. Biz, 'tamam yapalım' dediğimizde bu sefer Anıtlar Kurulu çoğu bina tarihi olduğundan izin...