10 / 05 / 2024

Ali Doruk projeleri

Ali Doruk projeleri

Mimar Ali Doruk kimdir? Ali Doruk bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ali Doruk, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Mimar Ali Doruk'un hayatı ve projeleri bu haberde...

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Ali Kılıç: Maltepe yerinde dönüşecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Başkan Ali Kılıç projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Ali Babacan Ankara'yı değiştiren projeleri anlattı!

3 dönem boyunca Ankara milletvekilliği yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, başkentin 13 yıllık büyüme serüvenini SABAH Ankara'ya anlattı.

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Derince'nin yeni projeleri tanıtıldı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

Ali Doruk projeleri Haberi

Ali Doruk projeleri

Ali Doruk kimdir?

Ali Doruk, 1969 İstanbul doğumlu Ali Doruk Özel Kalamış Lisesi'nden mezun olduktan sonra Üniverste öğrenimini Bilkent Üniverstesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde devam etti. 


Harvard School of Design'da mimarlık derslerini tamamladıktan sonra Parson’s School of design İnterior Architecture Facultesinden mezun oldu.


Ali Doruk 2004 ten beri İç Mimarlar Odası'nın bir üyesi ve 1997 de kurduğu Net Mimarlık'ta çalışmaya devam ediyor.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Lisans Üstü: Harvard Üniversitesi, , 

Parsons School of Desıgn, , 


Lisans: Bilkent Üniversitesi, , İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 


Ali Doruk projeleri:

Raymond James (2006)

Pronet (2006)

Apple (2006)

Mynet (2005)

Flormar (2004)

L’Oreal (2002)

Yargıcı Mağazaları

Novo Nordisk

Lovells Mağazaları

Le Mirage

Global

Fenerbahçe Samandıra

Bread and...