20 / 05 / 2024

ali emrah baran

ali emrah baran

Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tahsin Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Emrah Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Turgutlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Turgutlar Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Baran Turğu tarafından kuruldu.

Kilis Ali Fakı Deresi ıslah ediliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve beraberindeki heyetle Ali Fakı Deresi’nde incelemelerde bulundu.

EMR Restorasyon İnşaat Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

EMR Restorasyon İnşaat Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi, Ali Emrah Ünlü Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sedef Ünlü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tahsin Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Emrah Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif Aşçıoğlu'ndan

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satılması ihalesinde 8 firma şartname aldı

Ali Güreli, tarihi binaları otele çevirecek!

Ali Güreli, İstanbul'da Beyoğlu, Galata bölgesi, Boğaz ve Anadolu Yakası'ndaki tarihi binaları otele çevirmek için kolları sıvadı

Ali Ağaoğlu başarı formülündeki üç bileşeni açıkladı!

Ali Ağaoğlu, başarı formülündeki üç bileşeni makul fiyat, dev anketler ve başkalarına da kazandırmak olarak açıkladı

Yaşar Aşçıoğlu: Ali Sami Yen'i tek başıma alacağım

TOKİ, Ali Sami Yen Stadı arsası için 24 Mayıs'ta yeniden ihaleye çıkıyor. Aşçıoğlu ile birlikte 5 şirket şartname aldı

Ali Sami Yen'in arsası yeniden ihaleye çıkarıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arsanın satışı için yeniden ihaleye çıktı

ali emrah baran Haberi

ali emrah baran

Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tahsin Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Emrah Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) Her türlü Orman ürünleri, Mobilya Malzemeleri ve Mobilya tali ürünleri alımı, satımı, imali, ithali ve ihracı. 2) Her türlü panel, akrilik imali, ithali, ihracı, alımı ve satımı 3) Her türlü mobilya ve mobilya malzemeleri, laminant, parke ve parke ürünleri, pvc, membran, akrilik, sünger, suni köpük, strapor,kimya ürünleri, döşemelik kumaş, mefruşat, aksesuar, cam mobilya, alet, edevat,makine, alımı, satımı, imali, ithali, ihracı. 4) Her türlü mdf, sunta, suntalam baskı alımı, satımı, imali, ithali, ihracı. 5) Her türlü inşaat, mobilya, doğrama malzemeleri, aksamları ve...