05 / 05 / 2024

Ali Ergin mimarlık

Ali Ergin mimarlık

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Bağcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmet Domaç, Ali Kaya ve Ömürcan Domaç ortaklığında kuruldu.

Landmark Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Landmark Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100.000,00 TL sermaye ile Ali Aksu tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Soysal Ergin tarafından kuruldu.

Botter Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Botter Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koç tarafından kuruldu.

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ali Sarı tarafından kuruldu.

Ali Ergin mimarlık Haberi

Ali Ergin mimarlık

Ali Ergin kimdir?

Ali Ergin, 1980 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü başarıyla bitirdi.


Eylül 2004’te burs alarak İtalya, Milano’da bulunan Domus Academy’de yüksek lisans (Master) eğitimini dereceyle tamamladı. Milano’da tasarımcı Piero Lissoni’nin ofisinde, ‘Turks and Caicos’ adalar grubunun bir parçası olan ‘Dellis Cay’ adasında, “Dellis Cay Resort Hotel” projesinde tasarımcı olarak çalıştı. Ayrıca Fnac, Camper, Natuzzi, Mediamarkt gibi büyük firmalara tasarımlar yaptı.


Piero Lissoni, Fabrizio Lepore gibi tasarımcılarla projeler yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen Ali Ergin, çeşitli tasarım bürolarıyla ortak projeler yaptı. 


Doktora programını sürdürmekte olduğu Hacettepe Üniversitesi “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı” bölümünde aynı zamanda Öğretim Görevlisi olarak da çalışmaktadır. 


CHP Genel Merkezi, ODTÜ Kıbrıs Kampüsü içerisinde...