06 / 05 / 2024

Ali Ergin Şahin reysaş

Ali Ergin Şahin reysaş

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Şahin tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Şahin, İsmail Özarslan, Ali Özarslan, Coşkun Özarslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Vasip Şahin Ali Paşa Medresesi'ni inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Kılıç Ali Paşa Medresesi'nin restorasyon çalışmalarını inceledi. Vali Şahin'in incelemelerine Vali Yardımcısı Akgün Corav ve Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi eşlik etti.

Mehmet Ali Şahin: Hedefimiz evi olmayanı ev sahibi yapmak!

TOKİ, Karabük'te emekliler için yapılacak konutlara ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, hedeflerinin ev sahibi olmayan her Karabüklü emekliyi ev sahibi yapmak olduğunu aktardı.

Fatma Şahin Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı!

DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı...

İray Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İray Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Cemal Şahin ve Özen yiğit tarafından 30 bin Tl sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Ali Ergin kimdir?

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Ali Ergin Şahin reysaş Haberi

Ali Ergin Şahin reysaş

Ali Ergin Şahin kimdir?

23 Nisan 1966 yılında Malatya’da doğan Ali Şahin, 1988 yılında Ankara Üniversitesi SBF Maliye bölümünü, 1994 yılında Marmara Ün. Maliye Yüksek Lisansını, 1994-1995 yılları arasında Marmara Ün. Çağdaş İşletmecilik İhtisas Programını (İng.) bitirdi.


2005 yılında Marmara Ün. Mali Hukuk doktora çalışması tez aşamasındadır. 1989-1993 yılları arasında Maliye Bakanlığında Hesap Uzmanlığı, 1993-1996 yılları arasında Vakko’da İç Denetim Koordinatörlüğü ve Kent Yatırım, Kent Portföy Yönetim, Riva Menkul Değ. ve Ciner Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 


2005 yılından bu yana Mülkiyeliler Birliği İst. Şb. Denetleme Krl. Üyesidir. Ali Şahin Reysaş Yönetim Kurulu üyesi olup, Sermaye Piy. İleri Düzey Lisansı, Ser.Piy. Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı ve Ser.Piy. Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Lisansları bulunmuyor. 



Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan...