06 / 05 / 2024

ali fidan düzce osb açıklaması

ali fidan düzce osb açıklaması

Düzce Valisi Ali Fidan Gümüşova ilçesinde yaptığı açıklamada Düzce’de 5 tane Organize Sanayi Bölgesi kurulmuş olacağını söyledi. Toplantıda iş adamlarının talepleri de, Vali Fidan tarafından değerlendirildi.

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat!

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat listesi 89 bin TL'den başlıyor. Suev İnşaat'ın projesi Residence Hacı Ali Bey'de 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Ali Fidan, KYK'ya devredilecek yurdun inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devredilecek yurdun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanılmayan binaların üç ayrı şekilde ihalesinin yapılarak çalışmalara başlandığını belirtti.

Düzce Üniversitesi'ne inşa edilecek cami için toplantı yapıldı!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da katıldı...

Düzce Üniversitesi kampüs alanına cami inşa edilecek!

Düzce Üniversitesi kampüs alanına yapılması planlanan Cami ve Külliyesi için istişare toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı...

Düzce’deki atıl işyerleri yurt olacak!

İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.

Düzce Akçakoca'ya arıtma tesisi müjdesi!

Düzce il genelindeki DSİ yatırımları Akçakoca’da ele alındı. Diapolis otelde yapılan toplantıya Düzce Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz katıldı.

Çekap Çelik Kapı Düzce'de açıldı!

Kayserili girişimci Mehmet Dal tarafından kurulan Çekap Çelik Kapı showroomun açılışı yapıldı. Vali Ali Fidan, “ Düzce artık sanayide ve yatırımlarda cazibe merkezi haline geldi. Bu tip yatırımların devam etmesini istiyoruz” dedi.

Ali Fidan: Binalar depreme göre yapılandırılmalı!

Depremin 16. yılında değerlendirmelerde bulunan Düzce valisi Ali Fidan, "Kayıplarımızı en aza indirmek için depremlere hazırlıklı olmalı ve yaşadığımız binalarımızı buna göre yapılandırmalıyız" dedi.

İSKİ Düzce'deki arıtma tesisleri için yer tespiti yapıyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında Düzce İli Koruma Havzası projesi toplantısı yapıldı. Toplantıda İSKİ tarafından Düzce ilinde yapılması düşünülen ‘Arıtma Tesisleri’ için yer tespiti konusu da ele alındı.

Düzce'deki binalar depreme dayanıklı değil!

Düzce Valisi Ali Fidan, 17 Ağustos Marmara depreminin “Bölgemiz deprem riski altındadır ve biz bu gerçeği göz ardı etmeden şehirleşmek, yapılaşmak ve yaşamak zorundayız."dedi.

ali fidan düzce osb açıklaması Haberi

ali fidan düzce osb açıklaması

Vali Ali Fidan, Gümüşova ilçesinde incelemelerde bulundu. Ali Fidan ilk olarak Gümüşova Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Faruk Bülent Baygüven ve kurum amirleri tarafından karşılanan, Ali Fidan kaymakamlığa geçerek Kaymakam Faruk Bülent Bagüven’den ilçe ile ilgili brifing aldı. Sonrasında Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Ahmet Azap’tan belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Ali Fidan belediye ziyaretinin ardından ise Gümüşova Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar odalarına geçerek, odaların faaliyetleri hakkında görüşmelerde bulundu, sorunlarını dinledi. Vali Ali Fidan Gümüşova ziyareti kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Vali Ali Fidan son olarak ise Gümüşova Belediyesi Sosyal tesislerinde, sanayici ve iş adamlarının da katılımıyla Gümüşova OSB için bir toplantı gerçekleştirdi.

OSB’lerin önemine vurgu yapa Vali Ali Fidan, “Organize Sanayi Bölgelerinin...