30 / 04 / 2024

Ali Fuat Başak

Ali Fuat Başak

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir'de inşaat seviyesi yüzde 85'e ulaştı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 85 fiziki ilerleme kaydedildiğini açıkladı. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi taşınacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesindeki Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nin Samsun’da tanışması yönünde çıkan söylemlere tepki göstererek konuyla ilgili bir açıklama yaptı...

Başak Grup'un acı günü! Ali Rıza Karık vefat etti!

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Ali Fuat Başak Haberi

Ali Fuat Başak

Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Suğra Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   3-1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.   3-2)  Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını  yapar.   3-3) Şirket amacını gerçekleştirmek...