29 / 04 / 2024

ali galip kalaycıgil

ali galip kalaycıgil

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş yılın ilk sosyal sorumluluk projesinde Kınaş Plaza'da Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenledi. Kınaş çalışanları, Kızılay Kan Merkezi sağlık ekipleri yardımıyla kan bağışında bulundular.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Konut yatırımcısı üniversite bölgelerini tercih ediyor!

KSK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, konut yatırımcılarının ev alırken üniversite kampüslerinin kümelendiği bölgeleri tercih ettiğini söyledi. 

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi taşınacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesindeki Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nin Samsun’da tanışması yönünde çıkan söylemlere tepki göstererek konuyla ilgili bir açıklama yaptı...

Noor Alsham Yapı İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Noor Alsham Yapı İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Ahmad Habo tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ali Fuat Başgil Caddesi'nde kuruldu.

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Çakır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 120 bin TL sermaye ile Mustafa Kalaycıgil, Seyfettin Kalaycıgil ve Mürsel Say ortaklığında kuruldu...

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kalaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Akan Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Akan, Şeref Akan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ali Fuat Başgil Caddesi'nde kuruldu.

Embar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Embar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Güldağı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Ali Galip Bey Caddesi'nde kuruldu.

Marmaris Armutalan'daki kültür ve kongre merkezi törenle açıldı!

Arazisini Armutalan Belediyesi'nin tahsis ettiği kültür ve kongre merkezinin açılışına, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral da katıldı...

Mefer Yapı İnşaat Mühendislik Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefer Yapı İnşaat Mühendislik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Galip Genç ve Mehmet Ferudun Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu

İzmir Kemeraltı yeniden cazibe merkezi haline getirilecek!

İlyas Gönen Eczacıbaşı, Özsüt, Barçın Spor, Kamil Aktaş, Şekerci Ali Galip gibi Türkiye'nin önde gelen markalarının doğduğu, dünyanın en büyük açık hava çarşısı olan tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın çekim merkezi olacağını söyledi...

ali galip kalaycıgil Haberi

ali galip kalaycıgil


İlk kan bağışını Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. yönetim kurulu üyesi Ali Galip Kalaycıgil yaptı. Kalaycıgil birçok durumda acil kana ihtiyaç duyulmaktadır. İnsanlarımız kan merkezlerine ihtiyacını giderebilmek için başvuru yapmaktadırlar. Kan merkezlerinin de bu isteklere cevap verebilmesi için kan stoklarının her zaman için yeterli seviyede olması gerekmektedir. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapıp, sağlığı yerindeyse kan vermelidir. Kan bağışının, kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından da son derece faydalıdır. Bu nedenle kan bağışı konusunda herkesin mutlaka duyarlı davranması gerekir. Şirket olarak biz  Kızılay Kan Merkezi ile görüşüp böyle bir bağışta bulunmaya karar verdik. Kampanyaya katılan personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.



Kızılay Kan Merkezi yetkilileri kan bağışını “Verilen her kanın bir hayatı kurtardığını unutmamalıyız. Bunun yanında...