02 / 05 / 2024

Ali Kazgan akçadağ

Ali Kazgan akçadağ

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan kimdir? Ali Kazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Kazgan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Kazgan...

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Ali Kazgan akçadağ Haberi

Ali Kazgan akçadağ

Ali Kazgan kimdir?

Ali Kazgan, 01.02.1961 Malatya doğumlu, İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamlamıştır. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümünden mezun olmuştur. 1984 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak atanmıştır. 


Mülki İdare Amirliği görevinde sırasıyla Çorum İli Bayat Kaymakamı (1987-1991), Batman İli Sason Kaymakamı (1991-1992), Erzurum İli Köprüköy Kaymakamı (1992-1993), Amasya İli Taşova Kaymakamı (1993-1997), Kahramanmaraş Vali Yardımcısı (1997-2001) olarak görev yapmıştır. 1991-1992 yılları arasında 1 yıl süreyle Amerika’da bulunmuştur.


2001 yılından bu yana Aydın Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Kazgan, 17 Mart 2006 tarihinde Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine getirilmiştir. Akabinde İstanbul Vali Yardımcılığı ve Ankara Vali Yardımcılığı görevlerini yürüten Ali Kazgan, evli ve iki çocuk babasıdır. Bugüne kadar yürüttüğü görevlerin hepsinde adını başarı hikayeleriyle duyduğumuz...