02 / 05 / 2024

Ali Kazgan malatya

Ali Kazgan malatya

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan kimdir? Ali Kazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Kazgan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Kazgan...

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Ali Özgül: Emlakçılık düzenlemesi yasalaşmalı!

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, emlakçılık düzenlemesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Özgül, düzenlemenin yasalaşması halinde herkesin emlakçılık yapamayacağını söyledi.

Malatya Akçadağ Parkı hizmete girdi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, daha önce mezbelelik olan yerin, şimdi bir güzellik olarak ortaya çıktığını belirterek, parkın yapılmasından dolayı Başkan Çakır ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya Salköprü Spor Salonu'nun ismi Muhammet Ali Clay oldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı, 8 Haziran Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapıldı.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin temel kazı çalışmaları başladı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’ne yapılacak olan Miralay Şah Ali Bey Camii’nin temel kazı çalışmalarına başlandı. Caminin kısa sürede bitirilerek, ibadete açılacağı kaydedildi.

Ali Özgün: Malatya'dan ev almanın tam zamanı!

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, konut sektörünü değerlendirdi. Özgül Malatya'da konut fiyatlarının çok uygun olduğunu söyleyerek bölgeden ev almak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Malatya'da konutların yüzde 60'ı acilen dönüşümle yıkılmalı!

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Malatya'nın 1'inci derece deprem bölgesinde bulunduğunu belirterek, kentteki konutların yüzde 60'ının acilen kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Kentsel dönüşüm Malatya Akçadağ'ın tek çözümü!

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi.

'Malatya'da 400 bin konut depreme dayanıksız'

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, Malatya'nın birinci derece deprem bölgesinde bulunduğunu belirterek, kentte depreme dayanıksız 400 bin civarında konut olduğunu kaydetti. İşte Özgül'ün açıklamaları...

Ali Kazgan malatya Haberi

Ali Kazgan malatya

Ali Kazgan kimdir?

Ali Kazgan, 01.02.1961 Malatya doğumlu, İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamlamıştır. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümünden mezun olmuştur. 1984 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak atanmıştır. 


Mülki İdare Amirliği görevinde sırasıyla Çorum İli Bayat Kaymakamı (1987-1991), Batman İli Sason Kaymakamı (1991-1992), Erzurum İli Köprüköy Kaymakamı (1992-1993), Amasya İli Taşova Kaymakamı (1993-1997), Kahramanmaraş Vali Yardımcısı (1997-2001) olarak görev yapmıştır. 1991-1992 yılları arasında 1 yıl süreyle Amerika’da bulunmuştur.


2001 yılından bu yana Aydın Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Kazgan, 17 Mart 2006 tarihinde Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine getirilmiştir. Akabinde İstanbul Vali Yardımcılığı ve Ankara Vali Yardımcılığı görevlerini yürüten Ali Kazgan, evli ve iki çocuk babasıdır. Bugüne kadar yürüttüğü görevlerin hepsinde adını başarı hikayeleriyle duyduğumuz...