09 / 05 / 2024

Ali Nadir Kapkın

Ali Nadir Kapkın

Almin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir ve Ali Nadir Kapkın ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Mkc Kimya Plastik İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Kimya Plastik İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammed Can Kapkın tarafından kuruldu.

Formula Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Formula Yapı Anonim Şirketi Şişli'de Ali Kubilay Ilgın tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Mil1 İnşaat Metal Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil1 İnşaat Metal Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kapkın tarafından kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Hacı Ali Saral vefat etti!

Saral İnşaat ortaklarından merhum Hacı Cemal Saral'ın kardeşi Hacı Ali Saral hayatını kaybetti.

Ev fiyatları neden düşmüyor?

Türkiye Emlakçılar Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Nadir Kapkın Haberi

Ali Nadir Kapkın

Almin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir ve Ali Nadir Kapkın ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.


Almin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü yapılarda ısıtma, soğutma, yangın, sıhhi tesisat, buhar tesisatları, proses tesisatları, doğalgaz, endüstriyel tesisler, mekanik tesisatlar, uygulama, projelendirme ve danışmanlık işlerini yapmak. 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. 4-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat...