18 / 05 / 2024

Ali Nezih Nakıboğlu

Ali Nezih Nakıboğlu

Nmes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Nezih Nakıboğlu Yönetim Kurulu Muharras Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Adem Ekşioğlu, Ali Kemal Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Ali Nezih Nakıboğlu Haberi

Ali Nezih Nakıboğlu

Nmes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Nezih Nakıboğlu Yönetim Kurulu Muharras Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Nmes İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT  İŞLERİ 1 -İkamet amaçlı Konutlar, Otel, Motel, Alış Veriş Merkezi ile işyerleri, okullar, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları, istasyonlar,  anıtlar, turistik ve zırai tesisler yapmak, yaptırmak ve daha önce yapılmış olan yerlerin bakım onarım ve dekorasyon işlerini yapmak.  2 -Yollar, Köprüler, sanat yapıları,limanlar, iskeleler,demir yolları yapmak veya daha önce yapılmış olanları onarmak, restore etmek.  3 -Tüneller, göletler, barajlar, kanallar, mendirekler yapmak, 4 -İçme suyu ve kanalizasyon tesisleri, sulama ve drenaj tesisleri ile pis su arıtma tesisleri yapmak.5 -...