12 / 05 / 2024

ali oktar projeleri

ali oktar projeleri

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 16 ilçenin tamamında sürdürülen proje çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Oktar, Büyükşehir’in çalışmalarını ‘her yeni gün yeni bir proje’ olarak özetledi.

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Deprem Komisyonu'nda 'yapının depreme dayanıklılığından malik sorumlu olsun' teklifi!

Deprem Komisyonu’nda, belediyelerin depremle ilgili sunumları sırasında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, riskli bina denetimlerinde belirlenecek bir tarihten önce inşa edilmiş yapıların kontrollerinin, sahiplerince yapılmasının zorunlu tutulmasını teklif etti.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Sakarya AKOM projesinin yüzde 75’i tamamlandı!

AKOM ve eczanelerin yer aldığı projede gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “AKOM projesinin yüzde 75’lik kısmını tamamladık" dedi.

Sapancaya 25 metrelik köprü yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar: “Sapanca Güldibi ve İstanbuldere Caddeleri arasında kilit bir rol alacak bir proje inşa etmekteyiz. 25 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde olan köprüde artık yalnızca asfalt serim işlemlerimiz kaldı.'' dedi

ali oktar projeleri Haberi

ali oktar projeleri


Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 16 ilçenin tamamında sürdürülen proje çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Belediyeciliğin her alanında dikkat çeken yatırımlar inşa ettiklerini söyleyen Oktar, Büyükşehir’in çalışmalarını ‘her yeni gün yeni bir proje’ olarak özetledi. Oktar ayrıca karla mücadele çalışmaları ve Büyükşehir Belediyesi’nin merakla beklenen yeni sezon asfalt çalışmalarındaki yol haritasını da açıkladı.

Daire başkanlığınızın görev tanımından başlayalım. Neler yapıyorsunuz?

Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak dört şube müdürlüğümüz ile hizmet sunuyoruz. Belediyemizin üretimci ve yatırımcı daire başkanlığı diyebiliriz buraya. Yapı İşleri, Keşif ve Metraj, AYKOME ve Yol Bakım Onarım Şube müdürlüklerimiz var. Hepsinin görev alanları farklı farklı. Bu anlamda keşif metraj müdürlüğümüz, başkanımızın talimat ve önerileri doğrultusunda öngörülen çalışmaların proje çalışmalarını başlatır. Daha sonra yaklaşık maliyetler çıkartılır ve ihale süreci...