05 / 05 / 2024

Ali Osman Güven

Ali Osman Güven

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde çıkan yangında tel örgü imalathanesi kullanılamaz hale geldi. Yemek sırasında alevleri fark eden imalathanedeki 5 işçi, yangına müdahale ederek durumu itfaiyeye bildirdi.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı TBMM'de!

Bursa'da yapımına başlanan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 11 Mart'ta açılacak!

Bursa'da inşa edilen 750 yataklı Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 11 Mart Cumartesi günü açılacak. Devlet büyükleri hastane açılışına katılacak.

Ali Güvenç Kiraz Kamulaştırmayı değerlendirdi!

Kamulaştırma kararı almaksızın taşınmazın kamu idaresi tarafından kullanılması veya planlamada kısıtlanması suretiyle el atılması yıllardır vatandaşlarımızı çok ciddi şekilde mağdur ediyordu. Ali Güvenç Kiraz Kamulaştırmayı değerlendirdi.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı!

Çevre ve Şehircilik bakanlığı imar transferi sertifikası çıkarılacağını ve bu şekli ile imarı kısıtlanmış alanlarda mağduriyetin önüne geçileceğini açıkladı. Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı.

Ozan Güven ayakkabı mağazası açıyor!

Ozan Güven oyunculuk dışında ticaret hayatında da başarılı adımlarla ilerliyor... Son olarak dostu Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde rol alan Güven, bu projeden kazandığı gelirle yeni bir ayakkabı mağazası açacağı öğrenildi

Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti!

Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Yılmaz Ulusoy'un değerli ağabeyi, Türk Denizcilik sektörünün kadim dostu, TOBB Eski Başkan Vekili ve TOBB Emekli Sandığı Eski Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Tüketici güven endeksi arttı!

TÜİK ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73,2 olan endeks, eylülde 74 değerine çıktı.

Tüketici güven endeksi Eylül'de yüzde 1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73.2 olan endeks, eylülde 74 değerine çıktı...

Tüketici Güven Endeksi yüzde 1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı. Tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73,2 olan endeks, eylülde 74 değerine yükseldi.

Tüketici güven endeksi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı. Tüketici güven endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 1 arttı. Ağustosta 73,2 olan endeks, eylülde 74 değerine yükseldi.

Ali Osman Güven Haberi

Ali Osman Güven


Adapazarı ilçesinde çıkan yangında tel örgü imalathanesi kullanılamaz hale geldi.


Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nde Ali Osman Güven'e ait imalathanenin boya atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 


Yemek sırasında alevleri fark eden imalathanedeki 5 işçi, yangına müdahale ederek durumu itfaiyeye bildirdi.


Kısa sürede büyüyen yangın, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla söndürüldü. 


Yangın nedeniyle tek katlı imalathane kullanılamaz hale...