28 / 04 / 2024

Ali Özer biyografi

Ali Özer biyografi

Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından Mimar Ali Özer kimdir? Ali Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özer, Özer+ Ürger Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özer, Murat Alperen Akkuş ve Ömer Küçükali ortaklığıyla kuruldu.

Isparta Eğirdir Çarşı projesinin ihalesi yapıldı!

Isparta Eğirdir'de, Belediye tarafından hazırlatılan ödüllü çarşı projesi için ihale yapıldı. İhaleye HGN İnşaat (Hakan Günaydın) ve Özer İnşaat(Mehmet Ali Özer)'tan kapalı zarfla ihale komisyonuna teklif sundu.

Dnz Restoran Gıda İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Restoran Gıda İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin sermaye ile bugün Ali Özer tarafından kuruldu.

Ali Özer kimdir?

Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından Mimar Ali Özer kimdir? Ali Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özer, Özer+ Ürger Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Tuğra Maket Yapım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Maket Yapım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Ercan Sokak, Saray Apartmanı'nda kuruldu.

Serhan Süzer, Süzer Gayrimenkul Yatırım A.şž.'yi kurdu!

Süzer Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Sami çakır, Başkan Yardımcısı olarak Hasan Serhan Süzer ile Ali Baran Süzer, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Kemal Yılmaz görev yapacak...

Ali Sami Yen Stadyumu'nun ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ali Sami Yen Stadyumu'nun arsası bu kez gelir paylaşımı yöntemiyle satışı çıkacak

Ali Sami Yen arsası yeniden ihalede!

Aşçıoğlu- Nurol Ortaklığı'nın teklif ettiği 416.5 milyon TL'lik teklifin üzerinde gelir elde etmek isteyen TOKİ, Ali Sami Yen arsasını yeniden ihaleye çıkardı

Ali Ağaoğlu My Office'i Emlak Konut ile paylaşacak

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, My Office'in kalan ofislerini Emlak Konut GYO ile paylaşacaklarını söyledi

Ali Dartar turizm işine girdi!

İzmir Dikili'deki Garip Ada'yı Fi-Yapı'ya satan Dartar Kardeşler'den Ali Dartar, kız kardeşleriyle kurduğu şirketle turizm ve ticaret işine girdi

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce'unun üstünü açtı!

İşadamı Ali Ağaoğlu havalar ısınınca Rolls Royce'unun üstünü açtı

Ali Sami Yen'i Okan Üniversitesi öğrencileri yıkmak istiyor

Okan Üniversitesi öğrencileri Ali Sami Yen'i patlatarak yıkmak istiyor

Ali Sami Yen, Central Park olsun

Akşam Gazetesi yazarı Tuğçe Tatari, Ali Sami Yen hakkında yazı kaleme aldı...

Ali Özer biyografi Haberi

Ali Özer biyografi

Ali Özer kimdir?

Ali Özer, Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından, mimardır.


AFL'nden mezun olduktan sonra, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimi almıştır. 2002 yılında mezun olmuş ve aynı yıl Türkiye'deki tüm mezuniyet projelerinin katıldığı archiprix-türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 


2002 yılında Ankara'da Ahmet Mucip Ürger ile Özer+Ürger Mimarlık'ı kurmuştur. 2008 yılında "İstanbul Boğazı'nın Avrupa Kıyısı Boyunca Kapsayıcı Kentsel Mekânlar Yaratmak için Stratejiler" üzerine yüksek lisans tezini tamamlamıştır. 


2010 yılında Özer+Ürger Mimarlık İstanbul'u kurmuştur. Ulusal ve uluslarası yarışmalarda çeşitli ödülleri bulunmaktadır.


Özer+Ürger Mimarlık 

Özer+Ürger; insan, yapı ve yapılı çevre arasındaki ilişkinin tasarlanması yoluyla bireyin kent yaşamına dahil edilmesi ve bu yaşamdan keyif almasını sağlamayı hedefler. 


Bu tip bir yaklaşım kaçınılmaz olarak mimari tasarım ölçeğinin genişlemesini ve alışıldık parsel ölçeğindeki yaklaşımlar yerine yapının ve bileşenlerinin bağlam ve insanla kurduğu...