29 / 04 / 2024

Ali Özer kim

Ali Özer kim

Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından Mimar Ali Özer kimdir? Ali Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özer, Özer+ Ürger Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özer, Murat Alperen Akkuş ve Ömer Küçükali ortaklığıyla kuruldu.

Isparta Eğirdir Çarşı projesinin ihalesi yapıldı!

Isparta Eğirdir'de, Belediye tarafından hazırlatılan ödüllü çarşı projesi için ihale yapıldı. İhaleye HGN İnşaat (Hakan Günaydın) ve Özer İnşaat(Mehmet Ali Özer)'tan kapalı zarfla ihale komisyonuna teklif sundu.

Dnz Restoran Gıda İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Restoran Gıda İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin sermaye ile bugün Ali Özer tarafından kuruldu.

Ali Özer kimdir?

Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından Mimar Ali Özer kimdir? Ali Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özer, Özer+ Ürger Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Ali Babacan: Bir gecede arsaların değeri farklılaşıyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, belediye meclisleri kararıyla bir arsa ya da projenin değerinin birdenbire farklılaştırılabildiğini ifade etti açıklamalara baktığımızda 'bizden sonra kim ne dedi' diye, tam hedefi on ikiden vurduğumuzu da gösteriyor...

Tuğra Maket Yapım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Maket Yapım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Ercan Sokak, Saray Apartmanı'nda kuruldu.

Ali Ağaoğlu kim?

Türkiye genelinde konut projeleri ile adından bahsettiren Ali Ağaoğlu kim? Ali Ağaoğlu inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Gibi sorularınızın yanıtı ve diğer merak ettikleriniz haberimizde...

Ali Ağaoğlu: Trump mı, o da kim?

Ali Ağaoğlu, Donalt Trump'a özenerek kendi reklamlarında oynadığına yönelik yorumlara "öyle bir iddiam yok, o da kim?" dedi...

Ali Özer kim Haberi

Ali Özer kim

Ali Özer kimdir?

Ali Özer, Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından, mimardır.


AFL'nden mezun olduktan sonra, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimi almıştır. 2002 yılında mezun olmuş ve aynı yıl Türkiye'deki tüm mezuniyet projelerinin katıldığı archiprix-türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 


2002 yılında Ankara'da Ahmet Mucip Ürger ile Özer+Ürger Mimarlık'ı kurmuştur. 2008 yılında "İstanbul Boğazı'nın Avrupa Kıyısı Boyunca Kapsayıcı Kentsel Mekânlar Yaratmak için Stratejiler" üzerine yüksek lisans tezini tamamlamıştır. 


2010 yılında Özer+Ürger Mimarlık İstanbul'u kurmuştur. Ulusal ve uluslarası yarışmalarda çeşitli ödülleri bulunmaktadır.


Özer+Ürger Mimarlık 

Özer+Ürger; insan, yapı ve yapılı çevre arasındaki ilişkinin tasarlanması yoluyla bireyin kent yaşamına dahil edilmesi ve bu yaşamdan keyif almasını sağlamayı hedefler. 


Bu tip bir yaklaşım kaçınılmaz olarak mimari tasarım ölçeğinin genişlemesini ve alışıldık parsel ölçeğindeki yaklaşımlar yerine yapının ve bileşenlerinin bağlam ve insanla kurduğu...