29 / 04 / 2024

Ali Özer projeleri

Ali Özer projeleri

Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından Mimar Ali Özer kimdir? Ali Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özer, Özer+ Ürger Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özer, Murat Alperen Akkuş ve Ömer Küçükali ortaklığıyla kuruldu.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Isparta Eğirdir Çarşı projesinin ihalesi yapıldı!

Isparta Eğirdir'de, Belediye tarafından hazırlatılan ödüllü çarşı projesi için ihale yapıldı. İhaleye HGN İnşaat (Hakan Günaydın) ve Özer İnşaat(Mehmet Ali Özer)'tan kapalı zarfla ihale komisyonuna teklif sundu.

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Özer Kayalı: Kişiye özel imar tadilatına son verdik!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Ali Özer projeleri Haberi

Ali Özer projeleri

Ali Özer kimdir?

Ali Özer, Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından, mimardır.


AFL'nden mezun olduktan sonra, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimi almıştır. 2002 yılında mezun olmuş ve aynı yıl Türkiye'deki tüm mezuniyet projelerinin katıldığı archiprix-türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 


2002 yılında Ankara'da Ahmet Mucip Ürger ile Özer+Ürger Mimarlık'ı kurmuştur. 2008 yılında "İstanbul Boğazı'nın Avrupa Kıyısı Boyunca Kapsayıcı Kentsel Mekânlar Yaratmak için Stratejiler" üzerine yüksek lisans tezini tamamlamıştır. 


2010 yılında Özer+Ürger Mimarlık İstanbul'u kurmuştur. Ulusal ve uluslarası yarışmalarda çeşitli ödülleri bulunmaktadır.


Özer+Ürger Mimarlık 

Özer+Ürger; insan, yapı ve yapılı çevre arasındaki ilişkinin tasarlanması yoluyla bireyin kent yaşamına dahil edilmesi ve bu yaşamdan keyif almasını sağlamayı hedefler. 


Bu tip bir yaklaşım kaçınılmaz olarak mimari tasarım ölçeğinin genişlemesini ve alışıldık parsel ölçeğindeki yaklaşımlar yerine yapının ve bileşenlerinin bağlam ve insanla kurduğu...