09 / 05 / 2024

Ali Ra Alrashed

Ali Ra Alrashed

Getaway Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, 30 Ocak 2013 tarihinde, 800 bin TL sermaye ile, Ali Ra Alrashed ve Mohammad Sai Alomarf ortaklığıyla kuruldu...

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Galatasaray'da sıra ada satışında mı?

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Ali Fatinoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e sert eleştirilerde bulundu. Fatinoğlu, "Sıra Suada'nın satışına mı geldi dedi?"

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Büyükyalı İstanbul, Ali Poyrazoğlu’nu ağırlayacak!

Büyükyalı İstanbul, tiyatro ve sinemadaki başarılı kariyerinin yanı sıra, eğlenceli olduğu kadar düşündürücü sohbetleriyle tanınan usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu konuk edecek.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

İzmir Narlıdere'deki Ali Onbaşı Barajı 2017'de tamamlanacak!

Narlıdere Ali Onbaşı deresi üzerine yapılması planlanan baraj için proje ihalesi tamamlandı. DSİ 2. (İzmir) Bölge müdürü Hayati Çelenk barajın tamamlanması ile birlikte taşkın sularının bu barajda birikeceğini ve taşkın riskinin sıfıra indirileceğini belitti.

Ali Ercoşkun'dan Bolu'ya yatırım müjdesi!

AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade etti.

Tellioğlu İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Tellioğlu ve Ali Raşit Türkmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Atik Ali Paşa Yalısı Four Seasons oluyor!

1999 yılında Çırağan Caddesi'ndeki tarihi Atik Ali Paşa Yalısı, Four Seasons Oteller Zinciri'nin bir halkası olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Ali Ra Alrashed Haberi

Ali Ra Alrashed

800 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esentepe Gazeteciler Sitesi Matbuat Sokak NO:9 Bodrum Kat adresinde faaliyete geçirildi. 30 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Ra Alrashed ve Mohammad Sai Alomarf ortaklığıyla...