13 / 05 / 2024

Ali Tokdemir kobi

Ali Tokdemir kobi

Taç boya yönetim kurulu başkanı Ali Tokdemir merdiven altı imalathanelerinin önüne geçilebilmesi için TOKİ vasıtasıyla dar gelirliye konut yapılıyorsa, KOBİ'ler için imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi..

TOKİ küçük işletmelere imalathane yapsın!

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir: TOKİ vasıtasıyla nasıl dar gelirliye konut yapılıyorsa, küçük ve orta ölçekli işletmelere de imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ali Tokdemir: Dar gelirli konutları gibi KOBİ'lere de imalathaneler yapılmalı!

Taç boya yönetim kurulu başkanı Ali Tokdemir merdiven altı imalathanelerinin önüne geçilebilmesi için TOKİ vasıtasıyla dar gelirliye konut yapılıyorsa, KOBİ'ler için imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi..

Ali Babacan: Dünya ekonomisi KOBİ'lerle büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan G20 ajandasına göre, dünya ekonomisinin KOBİ'lerle büyüyeceğini belirtti. Babacan; "Bu nedenle küçük işletmelere destek, yatırımlara finansman, büyümeye yatırım dopingi sağlanacak" dedi.

Ali Babacan: İhracatımızın yüzde 61'ini KOBİ'ler yapıyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'de istihdam artışının KOBİ ve yeni girişimler eliyle oluştuğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşuna bakın 10 sene önceye göre daha az adam çalıştırıyor" dedi...

Ali Ağaoğlu: İstanbul'da yabancı alımlar artacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da yabancıların gayrimenkul alımını artıracaklarını söyledi

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e 461 milyon 500 bin lira önerdi

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinde, ikinci oturumda en yüksek teklifi 461 milyon 500 bin lirayla Aşçıoğlu İnşaat verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif Aşçıoğlu'ndan

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satılması ihalesinde 8 firma şartname aldı

Ali Tokdemir kobi Haberi

Ali Tokdemir kobi

Ankara markası Taç boya yönetim kurulu başkanı Ali Tokdemir merpen altı imalathanelerinin önüne geçilebilmesi için TOKİ vasıtasıyla nasıl dar gelirliye konut yapılıyorsa, küçük ve orta ölçekli işletmelere de imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi. 



Anadolu Gazetesi'nin bu haftaki konuğu Ankara'da sektöründe ilkleri başaran, kimsenin üretmediğini üreten kimya mühendisi Ali Tokdemir. Kendisiyle sektörü, sektörün sorunlarını enine boyuna konuştuk.


VELİ SARITOPRAK: Sizi tanıyabilir miyiz?

ALİ TOKDEMİR: 1957 Kayseri doğumluyum. İlkokulu Kayseri'de, 1970 yılından sonra ortaokul-lise ve üniversite öğrenimimi Ankara'da tamamladım. Eski adıyla Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi yeni adı Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Daha sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mühendisler için verilen işyeri yönetimi 6 (altı) aylık sertifikasyon programına katılarak sertifikamı aldım. 

Ayrıca işimin gereği olarak 8 (sekiz) aylık muhasebe kursuna...