16 / 05 / 2024

Ali Yeşil Asya Termal Tesislerini satın mı aldı

Ali Yeşil Asya Termal Tesislerini satın mı aldı

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

'Yeşil alanların imarı halka sorulsun'

CHP'den büyük şehirler basta olmak üzere bütün yeşil alanların geleceğini belirleyebilecek bir adım geldi. CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Seker, yeşil ve ortak kullanım alanlarının imara açılması için, önce halk oylaması şartı öngören bir kanun tek

Erzurum, Yeşil Yakutiye Projesi'yle dönüşüyor!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir'' dedi.

Ali Yeşil kimdir?

Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu. Peki, Ali Yeşil kimdir? Ali Yeşil bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yeşil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Lina Termal Turizm, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri el değiştirdi!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu.Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri satıldı!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu. Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Ali Yeşil, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Asya Termal Tesisleri satıldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenledği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Kızılırmak Yeşil Vadi projesi 8 aya kadar tamamlanıyor!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yeşil Vadi projesi ile ilgili önemli bir noktaya geldiklerini, imar uygulamalarını ve planlarını yaptıklarını belirtti. Projenin 8 aya kadar tamamlanması bekleniyor..

Satın aldığı evin arazisi yeşil alan ilan edildi!

Isparta'da 50 bin liraya satın alınan evin arazisi 1 yıl sonra yeşil alan ilan edildi. 79 lira değer biçilen evin sahibi Ali Akkaya, "AİHM'ye gideceğim" dedi

Recep Ali Yeşil vefat etti! Yeşil GYO'nun acı günü!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'in amcası Recep Ali Yeşil vefat etti

Ali Babacan, yenilenebilir enerji yatırımlarına teşviğe yeşil ışık yaktı!

Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yeni teşvik sisteminin yatırım teşvik sistemi olduğunu belirterek enerji yatırımcılarına yeşil ışık yaktı

Ali Yeşil Asya Termal Tesislerini satın mı aldı Haberi

Ali Yeşil Asya Termal Tesislerini satın mı aldı

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu. Tesisin tanıtım toplantısında konuşan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney AK Parti Kızılcahamam kamplarının kaldığı yerden devam etmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.


Asya Termal Tesisleri'ni devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kızılcahamam İş adamlarından Ali Yeşil otel binasında toplantı düzenledi. Toplantıya; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye meclis üyeleri Tesis Ortakları ve basın mensupları katıldı. Asya Termal Tesisleri ile ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yapan Ali Yeşil tesisin isminin Lina Termal Turizm olarak değiştirdiklerini açıkladı. Yeşil, tesise işadamlarından Ali Yeşil, Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan'ın ortak olduğunu duyurdu.


PERSONELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK


Kızılcahamam Lina Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı...