14 / 05 / 2024

Ali Zafer Karaca

Ali Zafer Karaca

UDL İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Zafer Karaca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Zafer Karaca ve Bekir Okur ortaklığında kuruldu. 

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

Ali Ağaoğlu: TMSF'nin satışa çıkaracağı projeleriyle ilgilenebiliriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini söyledi.

UDL İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

UDL İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Zafer Karaca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Ali Özkaya, Karacaören Camii'nin inşaatını inceledi!

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti.Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Ali Dumankaya: Bu sene 4 yeni projeyi satışa çıkaracağız!

Dumankaya İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçeklesen emlak fuarı MIPIM'de DKY Kartal projesini ilk kez tanıttı. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerle ilgili açıklama yaptı.

Caprice Gold mağdurları davasında son durum!

Caprice Gold mağduru M. S.; Fadıl Akgündüz, kardeşi Avniye ve eniştesi İbrahim Obut ile Ali Zafer Taciroğlu’nun da yargılandığı Bayrampaşa’daki otelin arazisinin usulsüz satış ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla açılan davaya müdahil oluyor..

Ali Zafer Karaca Haberi

Ali Zafer Karaca

UDL İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Zafer Karaca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu. 


UDL İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrika ve her sınıfta, nitelikte turistik konaklama tesisi, marina, spor ve golf tesisi inşa etmek, işletmek, kiraya vermek veya satmak. 3.Prefabrike inşaat ve...