02 / 05 / 2024

aliağa alt yapı izmir

aliağa alt yapı izmir

Aliağa Belediyesi, son yıllarda çok hızlı konutlaşmanın yaşandığı Siteler Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Yakın bir gelecekte 15 bin kişinin yaşayacağı öngörülen Siteler Mahallesi’nde sürdürülen hummalı çalışmalarla mahalle sak

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

İzmir Aliağa'daki hazine arazilerinde yer alan izinsiz yapılar mecliste!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 614 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün!

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün yapılacak. Projede 525 adet 2+1, 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle trafiğe açılacak.

aliağa alt yapı izmir Haberi

aliağa alt yapı izmir

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Siteler Mahallesi’nde yürütülen yol yapım faaliyetlerini yerinde inceledi. Başkan Oğuz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı müjdesini vererek, çalışmalar sırasında sabır gösterip, destek veren mahalle sakinlerine teşekkür etti.


ALİAĞA VE BÜYÜKŞEHİR İŞBİRLİĞİNDE HİZMET

Mahallede, Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde sürdürülen çalışmalarla Siteler Mahallesi’nin altyapı sorunu kalmadı. Yap-boz olmaması için çalışmalar tüm kurumlar tarafından eşgüdümlü yapıldı. Öncelikle Aliağa Belediyesi planda bulunan ama henüz açılmamış yolları açtı. Ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekipleri tarafından mahallenin tamamında yeni su şebekesi döşendi. Şebeke’nin bina bağlantısını sağlayan braşman işleri tamamlandı. Bu çalışmaların ardından Aliağa Belediyesi ekipleri yolların asfalt altı çalışmalarını yaptı. Belediye ekipleri iki aşamada yola altyapı malzemesi sererek İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin asfalt dökebileceği duruma hazırlamış oldu. Son olarak...