03 / 05 / 2024

Aliağa etkinlikleri

Aliağa etkinlikleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90.yıldönümü Aliağa’da coşkulu ve anlamlı etkinliklerle kutlanacak. Aliağa Belediyesi, 90.yıl coşkusuna düzenlediği “Cumhuriyet Bisiklet Turu” ile vatandaşları bir araya getirerek katılacak.

Aliağa Belediyesi kent genelindeki temizlik çalışmalarını sıklaştırdı!

Yaklaşan her bayram evlerde tatlı bir temizlik heyecanı başlatır. Evlerde yaşanan temizlik heyecanına Aliağa Belediyesi de kentin dörtbir yanındaki çalışmalarla katıldı. Aliağa Belediyesi kent genelindeki temizlik çalışmalarını sıklaştırdı...

Aliağa'da altyapı çalışmalarında sona gelindi!

İzmir’in Aliağa ilçesi, Atatürk Caddesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi’nin koordinasyonunda sürdürülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. Vatandaşların son haftalarda yaşadığı sıkıntılar kısa süre içinde bitecek...

Aliağa'da içme suyu şebeke yenilemesinde yüklenici firma işi yarım bıraktı!

Bütünşehir yasasının ardından kentin çevre ilçelerinde su ve kanal yatırımlarına ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa'da yeni bir şokla karşı karşıya kaldı. Hattın 100 kilometrelik bölümü yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa Kanal projesi yarım kaldı!

Aliağa kent içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi, yüklenici firmanın işi yarım bırakması nedeniyle ortada kaldı. Büyükşehir, yeni arıtma tesisi için önemli olan şebekenin kalan kısmı için önümüzdeki ay yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek yeni itfaiye binası coşkulu bir törenle açıldı. Başkan Kocaoğlu, “Burası diğer itfaiyelerden çok daha farklı, çok daha donanımlı” dedi.

Aliağa İtfaiye Grubu yeni hizmet binasına kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Grubu, yeni hizmet binasına kavuştu. İlçede, Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek itfaiye grubu, son teknolojiyle donatıldı....

Aliağa itfaiye binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye başkanlığı bir kamu görevidir, dedi.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa etkinlikleri Haberi

Aliağa etkinlikleri


Cumhuriyet Bayramı, Aliağa’da 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Törende Aliağa Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Aliağa Belediyesi çelenkleri anıta sunulacak. Çelenk sunumunun ardından büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.


CUMHURİYET VE ATATÜRK RESİM SERGİSİ

Kutlamalar kapsamında “Cumhuriyet ve Atatürk” Resim sergisi ziyaretçilere açılacak. Aliağa Belediyesi Fuaye salonunda saat 13.15’de açılacak olan Serginin büyük ilgi görmesi bekleniyor.


CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. Yılı kutlamaları, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz’ın 29 Ekim Salı günü saat 09.00’da makamında tebrikleri kabulü ile başlayacak. Saat 09.50’den itibaren başlayacak olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalar kapsamında Kaymakam Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve Garnizon Komutanı Yarbay Bora Meriç, vatandaşların bayramını kutlayacak....