04 / 05 / 2024

Aliağa Mesleki hastanesi son durum

Aliağa Mesleki hastanesi son durum

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

İzmir Aliağa'da mesleki yeterlilik belgeleri verildi!

İzmir Aliağa'da tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde sınav ve yetkilendirme yapmak üzere TOBB tarafından kurulan Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi ile birlikte inşaat sektöründe çalışanlara yönelik sınav düzenledi.

Aliağa'ya 150 yataklı yeni hastane geliyor!

SAĞLIK Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Aliağa Devlet Hastanesi binası yanındaki araziye 150 yatak kapasiteli yeni ve tam donanımlı hastane yapılması için çalışmalar hızlandı.

İzmir Çiğli Devlet Hastanesi, Aliağa'yı rahatlatacak!

Aliağa Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kerem Ali Sürekli, Aliağa halkının yeni hastane beklentisini karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Sürekli, "İhtiyaç çok net ve açık. Bu konuda yürüttüğümüz çalışmalarda da belli bir noktaya geldik.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı revize edilerek yeniden askıya çıktı. Bakanlığın 4 Aralık 2014 tarihinde onayladığı Aliağa Paşaçiftliği imar planı revizyonu dün yeniden askıya çıktı...

Aliağa Mesleki hastanesi son durum Haberi

Aliağa Mesleki hastanesi son durum

İzmir’in Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirilen Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde kaba inşaat çalışmaları sürüyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; proje ortağı olan kurumların temsilcileriyle saha incelemesi yapan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Sanayi yatırımlarının ağırlıkta olduğu Aliağa’da hayata geçirilen hastanesi bölgeye birçok açıdan önemli katkılar sağlayacak. Hastane kaba inşaatının yapımını Aliağa Belediyesi olarak üstlendik. Bir ilçe Belediyesi olarak elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk. İmar uygulamaları ve proje çalışmaları ile birlikte kaba inşaat çalışmalarını iki yıl gibi sürede tamamlıyoruz” dedi.

Üç Bloktan meydana gelen projede C blokta betonarme ve tuğla duvar imalatları tamamlandı. A blokta son kat tabliyesi dökülecek. Tuğla duvar imalatı devam ediyor. B blokta ise betonarme imalatı devam ediyor.

SAĞLIK YATIRIMI...