29 / 04 / 2024

aliağa sanayi ve depolama alanı

aliağa sanayi ve depolama alanı

İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mevkii, “Sanayi ve Depolama Alanı” için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. Planlar 15 Kasım'da askıdan inecek...

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Yiğit tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semizler İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Semiz tarafından kuruldu.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

aliağa sanayi ve depolama alanı Haberi

aliağa sanayi ve depolama alanı


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 12/09/2013 tarih ve 20465 sayılı Olur’u ile onaylanan, İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mevkii, 6707,6117 ve 7746 nolu parsellerde “Sanayi ve Depolama Alanı”, olarak ayrılmasına ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve açıklama raporları bugün askıya çıktı. Planlar 15 Kasım 2014 tarihinde askıdan inecek.



1/5000 ölçekli plan için tıklayın


1/1000 ölçekli plan için tıklayın



Gülcihan...