02 / 05 / 2024

Aliağa vergi ödeme

Aliağa vergi ödeme

Aliağa’da vergi rekortmenleri belirlendi. Aliağa Kurumlar Vergisi Rekortmeni Sider Dış Ticaret A.Ş Türkiye’nin en büyük Sanayi ve Ticaret kentlerinden Aliağa’da Kurumlar Vergisi Rekortmenleri açıklandı.

Aliağa Belediyesi'nden vergi yapılandırma hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanmak için başvuruların 31 Temmuz'da sona ereceğini açıkladı.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Aliağa Belediyesi'nden çevre temizli vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi, 2015 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı.

Aliağa Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Vergisi uyarısı!

Aliağa Belediyesi, 2015 Yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksitin ödeme süresinin 1 Haziran 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu..

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor!

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa ilçesinin artan su ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Büyükşehir, sorunu çözmek için Güzelhisar Barajı’ndan ilçeye su aktarımı yapacak.

Aliağa elektrik kesintisi 30 Kasım 2014!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "Tesis altyapı çalışmaları nedeniyle, 30 Kasım Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Aliağa’nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak

İzmir Aliağa Limanları sorunlarla boğuşuyor!

Aliağa limanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor!

Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor.

Aliağa'daki klimalı duraklar hizmete girdi!

İzmir Aliağa'da toplu taşıma araçlarını kullananlar olumsuz hava koşullarından klimalı duraklarla korunacak. Belediyenin hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar kışın sıcak, yazın ise serin ortamda otobüs bekleyecek

Tarihi Aliağa Camii'nin restorasyonu ne durumda?

Aliağa Camii ile ilgili restorasyon skandalı sürüyor. Konak Belediyesi'nden duran çalışmalarla ilgili açıklama bile gelmezken, cami önünde restorasyon ile ilgili bilgilerin yer aldığı tabelanın kaldırılması dikkat çekti

Tarihi Aliağa Camii'nin restorasyonu devam ediyor!

İzmir'in Konak ilçesinde büyük bir tarih fiyaskosu yaşanıyor. Konak Belediyesi tarafından restorasyonuna başlanan, kentin ahşap yapıya sahip tek camisi olma özelliği de taşıyan 350 yıllık Aliağa Camii adeta göz göre göre çürüyor

Aliağa Hükümet Konağı yeni görünümüne kavuşuyor!

Aliağa Hükümet Konağı’nda dış cephe bakım onarım çalışmaları yavaş yavaş biterken, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz yaptığı açıklamalarda binada bu zamana kadar yapılan çalışmalar hakkında konuştu.

Aliağa Belediyesi klimalı durak dönemini başlattı!

Vatandaşların her türlü olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için 'modern durak' projesini hayata geçiren Aliağa Belediyesi, ilçede klimalı durak dönemini başlatarak bir ilke daha imza attı.

Aliağa vergi ödeme Haberi

Aliağa vergi ödeme

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Aliağa’da faaliyet gösteren firmaların vergilerini buradan ödemesiyle Aliağa merkezi bütçeden daha fazla pay alabilecekken, yapılan yanlış uygulamayla bu pay büyük bir haksızlıkla başka merkezlere gidiyor. Bu noktada Aliağa’da üreterek kazanan kuruluşların bölgeye olan sorumluluklarının bilinciyle vergilerini Aliağa’da ödemeleri gerekiyor.”

Aliağa Kurumlar Vergisi Rekortmeni Sider Dış Ticaret A.Ş

Türkiye’nin en büyük Sanayi ve Ticaret kentlerinden Aliağa’da Kurumlar Vergisi Rekortmenleri açıklandı. 2013 yılındaki kazançlarından doğan yıllık Kurumlar Vergisi beyannamelerine göre tahakkuk ettirilen en çok vergi ödeyecek 100 mükellef açıklandı. Demir toptan Satışı yapan Sider Dış Ticaret A.Ş Aliağa Kurumlar vergisi rekortmeni olurken, 2. sırada Yalçınkayalar Paz. Dağ. Petrol Ür. Ltd. şti, üçüncü sırada ise İzmir Gemi Geri Dönüşüm LTD. ŞTİ.’yer buldu. 

Aliağa Vergi Dairesi tarafından açıklanan listenin ilk...